YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Birlik Nakliyat Düzyurtspor, Ligdeki Ilk Maçında Berabere Kaldı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Birlik Nakliyat Düzyurtspor, ligdeki ilk maçında deplasmanda Sarıyer ile 2-2 berabere kaldı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Birlik Nakliyat Düzyurtspor, ligdeki ilk maçında deplasmanda Sarıyer ile 2-2 berabere kaldı. Teknik direktör Ömer Ortakudaş, yeni çıktıkları lige "merhaba" maçında 1 puan aldıkları için üzgün olduklarını ifade etti. Maça çok heyecanlı başladıklarını belirten Ortakudaş, "İlk 13 dakikada 2-0 geriye düştük. Kalemizde gördüğümüz erken gollere rağmen demoralize olmadık. Ben futbolcularıma her zaman ‘çocuklar, yenilgiyi cebinize koyun, alabildiğinizi alın gelin’ diyorum. Bu maç ligin ilk maçıydı ve deplasmandaydı. Geriye düşmemize rağmen çabuk toparlandığımız bir maç oldu. Karşılaşmanın hakemi vasattı. İkinci golde oyuncum rakibin ayağına yatarak topu kornere çıkardı ama hakem bu pozisyona penaltı çaldı" dedi. Ortakudaş, ilk maçları olmasına karşın iyi mücadele ettiklerini anlatarak, şunları kaydetti: "İkinci golün ardından maçın son dakikasına kadar üstün oynayan ve galibiyeti kaçıran taraf olduk. Heyecanımızı çabuk yenerek oyunun kontrolünü elimize aldık ama bu bölüme kadar da kalemizde 2 gol görmüş olduk. Gollerimiz dışında yüzde 100'lük 5 net pozisyon kaçırdık. Bu pozisyonlardan birini değerlendirebilseydik, sahadan 3 puanla ayrılan taraf olacaktık. Çok iyi oynamamıza rağmen galip gelemedik. Maçın hakkı bizimdi ama olmadı. Biz bu maçta kaybettiğimiz 2 puana üzüldük."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler