YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Büyükliman Yerel Gazetecilik Yarışması'nda dereceye girenler ödüllendirildi

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde 2006 yılından itibaren faaliyet gösteren Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti (BGC) tarafından düzenlenen Büyükliman...

Büyükliman Yerel Gazetecilik Yarışması'nda dereceye girenler ödüllendirildi

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde 2006 yılından itibaren faaliyet gösteren Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti (BGC) tarafından düzenlenen Büyükliman Yerel Gazetecilik Yarışması'nda dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.
Törende 'Özel Gazetecilik 2011' ödülüne layık görülen Cihan Haber Ajansı (Cihan) muhabiri Yusuf Öztürk, ödülünü Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Hikmet Aksoy'un elinden aldı.
Vakfıkebir Gençlik Merkezi'nde yapılan 'Büyükliman Yerel Gazetecilik Yarışması' ödül töreni BGC Başkanı Mehmet Bülent Alp’in konuşmasıyla başladı.
Alp, basın emekçilerinin verdiği mücadeleye dikkat çekerek törene katılanlara teşekkür etti. Alp, "Bu yarışmanın sonucunda birinci ya da ikinci veya üçüncü gibi bir düşünce yoktur. Yarışmaya katılan arkadaşlarımızın hepsi görevlerindeki kutsallığın bilincinde olup hepsi birinci seçilmişlerdir.” dedi.
Cemiyet olarak bir sosyal tesise kavuşmayı hayal ettiklerini kaydeden Alp, "Bu sosyal tesisin içerisinde yer alacak olan toplantı solonu, sergi salonu ve benzeri etkinliklerimizi gerçekleştirebileceğimiz alanlarda yapacağımız faaliyetlere ülkemizin tüm illerinde gazetecileri davet etmeyi planlıyoruz. Böylelikle hem cemiyetimizin hem de yöremizin sesini duyurmak istiyoruz.” ifadesini kullandı.
BGC Onursal Başkanı Hikmet Aksoy ise konuşmasında Büyükliman basın tarihi hakkında bilgiler verdi. Turgut Özdemir, Hikmet Aksoy ve Abdurrahman Bahşişoğlu’nun jüri üyeliklerini yaptığı yarışmada ödül alan gazetecilere ödüllerinin verilmesinin ardından Tonya’dan gelen halk oyunları ekibinin gösterisiyle tören sona erdi.

ÖDÜL ALAN GAZETECİLER
Törende ödül almaya hak kazanan gazete ve gazeteciler şöyle oldu: "Haber; 'Bu Ayıp Kimin' haberiyle Yeşilkıyı gazetesinden Ahmet Saraç, 'Hurdacının Zaferi' haberiyle Günebakış gazetesinden Aydın Gelleci, 'Fiskobirlik Ne Yaptı Ne Yapacak' haberiyle Hâkimiyet gazetesinden Cemal Aksoy, haber fotoğrafı; 'Karadenizli Zekâsıyla' eseriyle TAKA gazetesinden Tuncay Hacıfettahoğlu, röportaj; 'Basında Elli Yıldır Susmayan” çalışmasıyla Tonya Haber gazetesinden Hasan Kalyoncu, 'Tarihi Onlar Yazdı' ile Günebakış gazetesinden Hasan Bahadır, sayfa tasarımı; Tonya Haber, Objektif Haber, Karadeniz Postası, köşe yazısı, 'Sarıçimen Köyünün Işığı' ile Tonya Haber’den İnan Kalyoncu ve 'Özel Gazetecilik 2011' ödülü Cihan Haber Ajansı (Cihan) muhabiri Yusuf Öztürk.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler