YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İçişleri Bakanlığı Müsteşarlığı'na Atanan Rize Valisi Hacımüftüoğlu'ndan Doka'ya Veda Ziyareti

İçişleri Bakanlığı Müsteşarlığı görevine atanan Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu veda ziyareti kapsamında aynı zamanda Yönetim...

İçişleri Bakanlığı Müsteşarlığı'na Atanan Rize Valisi Hacımüftüoğlu'ndan Doka'ya Veda Ziyareti

İçişleri Bakanlığı Müsteşarlığı görevine atanan Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu veda ziyareti kapsamında aynı zamanda Yönetim Kurulu üyesi olduğu Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı'nı (DOKA) ziyaret ederek, Genel Sekreter Çetin Oktay Kaldırım ve ajans çalışanları ile vedalaştı.

Rize Valiliği görevi sırasında Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın bölgeye kazandırılması için emek harcadıklarını ifade eden Vali Hacımüftüoğlu, "Bugünkü genç arkadaşların çalışma ortamını oluşturmada karar verici olarak bir nebze de olsa payım oldu. Özellikle sizi alırken en niteliklilerinizin seçilmesi konusunda ince eledik sık dokuduk. Bugüne kadar oluşturulan atmosfere ve gerçekleştirilen performansa bakarak söyleyebilirim ki doğru seçimler yapmışız ve bundan dolayı ben çok memnunum" dedi.

"Patronumuz millettir ve patronumuzun bize verdiği görevi en iyi şekilde yerine getirmek bizim işimiz" diyen Vali Hacımüftüoğlu, Ajans çalışanlarına önemli nasihatlerde bulundu. Vali Hacımüftüoğlu, "Kamu hizmeti sırasında bir ücret alıyorsunuz bu profesyonelliğin gereğidir. Bu masa etrafında oturan hiç birimizin bu millete olan borcu bitmez. Size anlatmak istediğim bu borcun bitmeyeceği şuurunda olmanızdır. Bu borcunda tek yeri millettir geri kalan hiçbir yere de borcunuz yoktur. O şuurla çalışırsanız bir, vazgeçilmez olacaksınız, iki, çok sevileceksiniz, üç, gittiğiniz her yerde iz bırakacaksınız. İnsanında istediği budur. Hayırla yad edilmek. İnsanoğlunun başka ne isteği olabilir ki" diye konuştu.

DOKA'nın bölge için çok önemli olduğunun altını çizen Vali Hacımüftüoğlu, "Bu kadar farkımızda olan birileri sizden ne ister, tabi ki daha iyisini, daha kıymetlisini, daha kalitelisini üretmenizi ister. Bende sizden bunu istiyorum. Kişisel olarak sizden hiçbir talebim olamaz. Eğer sizin üreteceğiniz bir proje bir insanımızın hayata tutunmasına, gelecekten ümitle bahsedebilmesine aracılık ediyorsa bu bizim için en büyük ödül olur. Onlarca insanın geleceğe umutla bakabilmesini teşkil edecek projelere imza atmanız benim sizden isteyeceğim tek şeydir" ifadelerini kullandı.

"Ajansın kurulmasında, daha sonra sevk ve idaresinde ve bölgeye katkı sağlamasında büyük emek sarf eden Genel Sekreterimize, sevgili kardeşime de teşekkür ediyorum" diyen Vali Hacımüftüoğlu, "Memnuniyetimin karşılığı olarak Genel Sekreterimiz, değerli kardeşime teşekkür ederek bu memnuniyetimi ancak ifade edebilirim. Bunun dışında da bir söz ya da ödül bir şeyi ifade etmez. En kıymetlisi insan sağken, iyi yaptığı hususunda 'sen bu işi iyi yaptın' demektir" şeklinde konuştu.

DOKA çalışanlarının donanımlı, genç ve çalışkan olduğuna da vurgu yapan Vali Hacımüftüoğlu, "Sizleri yetiştiren ailelerinize sizi bu kadar iyi yetiştirdikleri için teşekkürlerimi iletirseniz sevinirim. Hepinize başarılar diliyorum Allah'a ısmarladık" dedi.

Vali Hacımüftüoğlu'nun DOKA'nın kurulmasında, kurumsallaşmasında, bölgede tanınmasında ve iyi işler yapılmasında çok büyük emeği olduğunu dile getiren DOKA Genel Sekreteri Çetin Oktay kaldırım ise "Kaliteli kurum olsun, kaliteli hizmetler yapsın, herkes faydalansın mantığıyla hareket ettiniz. Ajansımızın bugünkü güçlü hale gelmesinde çok büyük payınız var. Çok sağlıklı kararlar almamıza vesile oldunuz. Sizden çok büyük destek aldık. Bir otorite oldunuz, belirleyici oldunuz. Ajansımızı sizin bıraktığınız bu iyi yerden daha da ileriye taşımak için çalışacağız" diye konuştu.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler