YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

KTÜ'de karşıt görüşlü iki grup arasında kavga

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Fatih Eğitim Fakültesi’nde karşıt görüşlü iki grup arasında meydana gelen kavgada...

KTÜ'de karşıt görüşlü iki grup arasında kavga

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Fatih Eğitim Fakültesi’nde karşıt görüşlü iki grup arasında meydana gelen kavgada bazı öğrenciler yaralandı.
Fatih Eğitim Fakültesi Dekanlığı önünde toplanan bir gurup öğrenci, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlerin sorunlarıyla ilgili basın açıklama yaptı. Grup, açıklamanın ardından dekanlık binasının karşısındaki alanda beklemeye başladı. Bu sırada bir başka grup da yine dekanlık binası önünde Öğretmenler Günü’yle ilgili basın açıklaması yaptı.
Açıklamalarında öğretmenlerin sorunlarına yönelik eleştirileri dile getiren iki karşıt grup arasında bu sırada sözlü sataşma başladı. Sözlü atışmaların kısa sürede kavgaya dönüştüğü olayda sopalar kullanıldı. Olayda bazı öğrenciler hafif şekilde yaralandı. Kavga, özel güvenlik ekipleri ve olay yerine gelen jandarmanın müdahalesiyle sona erdi. Kavgada yaralanan bazı öğrenciler Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’nde tedavi edildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler