YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Otomobil Uçuruma Yuvarlandı: 2 Yaralı

Akçaabat ilçesinde 14 yaşındaki çocuğun kullandığı otomobil, kaldırımda yürüyen kadına çarptıktan sonra uçuruma yuvarlandı.

Akçaabat ilçesinde 14 yaşındaki çocuğun kullandığı otomobil, kaldırımda yürüyen kadına çarptıktan sonra uçuruma yuvarlandı. İlçenin Yıldızlı beldesindeki TOKİ Konutları mevkisinde, 8. sınıf öğrencisi 14 yaşındaki A.O.Y'nin kullandığı 61 EN 622 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırımda yürüyen Rahime Yılmaz'a çarptı. Otomobil, Rahime Yılmaz'ı da sürükleyerek 150 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada yaralanan A.O.Y. ve Rahime Yılmaz, 112 Acil Sağlık, Trabzon Belediyesi itfaiye ekipleri ve vatandaşların yardımıyla uçurumdan yola taşındı. Trabzon'daki hastanelere kaldırılan yaralıların, hayati tehlikelerinin olduğu bildirildi. Yıldızlı TOKİ Konutları Yardımlaşma Derneği Başkanı Ömer Genç, vahim bir kaza yaşandığını belirterek, yol kenarına korkuluk yapılması gerektiğini söyledi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler