YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzon Belediyesi'nin Asfaltlama Çalışmaları

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 2013 yılında 150 bin ton asfalt hedefini aşarak 192 bin tonla kapattıklarını bildirdi.

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 2013 yılında 150 bin ton asfalt hedefini aşarak 192 bin tonla kapattıklarını bildirdi. Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzon Belediyesi'nin 2013 asfalt sezonunu rekorlarla kapattığını belirtti. Sezon başında 150 bin ton asfalt hedefi ile yola çıktıklarını ifade eden Gümrükçüoğlu, sunları ifade etti: "Sezon boyunca asfaltlama çalışmalarını gece gündüz aralıksız sürdüren belediye ekipleri, Trabzon'un birçok mahallesinde bozulan yollarda asfaltlama yaptı. 31 Mart 2013 tarihinde asfalt sezonunu açan belediye, zaman zaman olumsuz hava koşulları ile sekteye uğrayan asfaltlama çalışmalarında sezon sonunda 192 bin ton asfalt yol yaparak hedefinin de üzerine çıktı." Gümrükçüoğlu, asfaltlamada sezonu kapatan belediyenin, şehrin muhtelif yerlerindeki yollarda bozulmalar için asfalt robotu ile bakım ve onarım çalışmalarını devam ettirdiğini de vurgulayarak, şunları kaydetti: "Gelişmiş araç parklarıyla çok modern asfalt yollar yaptık. Özellikle doğalgaz ve diğer altyapı hizmetlerinin geçişine bağlı olarak iki defa hizmetin tekrar etmemesi için iyi bir hesaplama ile birlikte asfalt çalışmalarımızı devam ettirdik. İlçelere ve beldelere aciliyete göre asfaltlama hizmeti verdik. 2013 yılında 150 bin ton asfalt hedefini aşarak sezonu 192 bin tonla kapattık."

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler