YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu:

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ilçelerde en az 15 kişinin talepte bulunduğu her alanda kurs açacaklarını bildirdi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ilçelerde en az 15 kişinin talepte bulunduğu her alanda kurs açacaklarını bildirdi. Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ilçelerde mesleki eğitim ve sanat kursları açacağını belirtti. Kurs açılması için bir ilçeden en az 15 kişinin talepte bulunması gerektiğini ifade eden Gümrükçüoğlu, şöyle devam etti: "İlçelerde en az 15 kişinin talepte bulunduğu her alanda kurs açacağız. Örneğin bir ilçemizde arıcılık alanında en az 15 kişi kurs açılması için talepte bulunursa, büyükşehir belediyesi olarak o ilçemizde arıcılık kursunu açacağız. Yine aynı ilçeden en az bir 15 kişi de kasaplık kursu açılması için başvuruda bulunursa o ilçemizde kasaplık kursunu da açacağız. Diğer alanlarda kurs açılması için de yine en az 15 kişiden talep gelirse, o alanlarda da o ilçemizde kurs açacağız." Gümrükçüoğlu, şartların tüm ilçelerde geçerli olduğunu vurgulayarak, Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak her alanda olduğu gibi sosyal alanda da tüm imkanlarla vatandaşların hizmetinde olduklarını kaydetti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler