YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzon TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hacısalihoğlu: "Bölgede Hayvancılığın Geliştirilmesi Için Merkezi Ahır Sistemine Geçilmesi Gerek"

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, bölgede hayvancılığın geliştirilmesi için merkezi ahır sistemine geçilmesi gerektiğini

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, bölgede hayvancılığın geliştirilmesi için merkezi ahır sistemine geçilmesi gerektiğini söyledi.

Tarım Kredi Kooperatifleri Trabzon Bölge Birliği Müdürü Süleyman Kurt, Hacısalihoğlu'nu ziyaret ederek, birliğin çiftçilere yönelik hizmet ve çalışmaları ile çiftçilerin ürünlerini değerlendirmek için yürütülen projelerle hakkında bilgi verdi.

Tarım kredi kooperatiflerinin çiftçi ürünlerini alıp kendi iştirakleri vasıtasıyla büyük pazarlara arz ettiğini belirten Kurt, "Çiftçilerimizin ürünlerini değerlendirmek çok önemli. Bizler de imkanlarımız doğrultusunda çiftçilerimizden bu yönde gelen talepleri değerlendiriyoruz" dedi.

Hacısalihoğlu, bölgede hayvancılığa eskisi kadar önem verilmediğini ifade ederek, hayvancılığın geliştirilmesi için merkezi ahır sistemine geçilmesi gerektiğini, ancak bu şekilde hayvancılığın belirli yerlerde toplanmasıyla bazı avantajların elde edileceğini söyledi.

Hacısalihoğlu, bu tür projelerin başarılı olması durumunda benzer projelerin de yaygınlaşacağını kaydetti.

Muhabir: Asena Akçay

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler