YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzon'da Haçkalı Hocayı Anma Töreni Yapılacak

 Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Düzköy Belediyesi ve Diyanet İşleri Başkanlığınca "Haçkalı Hocayı Anma Töreni" yapılacak.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Düzköy Belediyesi ve Diyanet İşleri Başkanlığınca "Haçkalı Hocayı Anma Töreni" yapılacak. Bu yıl 19. düzenlenen anma töreni, 3 Ağustos Pazar günü Haçka Yaylası'nda yapılacak. Törende, tasavvuf musikisi ve mehteran konseri verilecek. Çeşitli etkinliklerin düzenleneceği anma programına katılan vatandaşlara, pilav ve ayran ikram edilecek. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Haçkalı Hoca'yı anma programına tüm vatandaşları davet ettiklerini belirterek, şunları kaydetti: "Bu anlamlı günde Haçkalı Hoca'yı hep birlikte anacağız. Milli ve manevi değerlerimize layık bir anma töreni düzenleyeceğiz. Önemli manevi şahsiyetlerimizden biri olan Haçkalı Hoca'yı anma merasimine her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun katılım olacağına inanıyorum."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler