YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzon’Daki Bıçaklı Cinayetin Altından Eşcinsel Ilişki Çıktı

Fatih TURAN / TRABZON, Enver Kanberoğlu, internet ortamında tanıştığı Vedat M.T. ile Kemerkaya Mahallesi Mektep Sokak'ta önceki gün kiraladığı evde buluştu.

Trabzon’Daki Bıçaklı Cinayetin Altından Eşcinsel Ilişki Çıktı

Fatih TURAN / TRABZON, Enver Kanberoğlu, internet ortamında tanıştığı Vedat M.T. ile Kemerkaya Mahallesi Mektep Sokak'ta önceki gün kiraladığı evde buluştu. İddiaya göre cinsel ilişkiye giren ikili arasında çıkan tartışma sonrası Vedat M.T. Enver Kanberoğlu'nu 50'den fazla bıçak darbesiyle öldürdükten sonra kaçtı.
Kendisinden haber alamayan ailesinin ihbarı üzerine eve gelen polis ekipleri Enver Kanberoğlu’nun cansız bedenini salonda çıplak halde buldu. Kanlar içindeki cesette 50'den fazla bıçak darbesi saptayan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çevredeki birçok güvenlik kamerasından da yola çıkarak, cinayet şüphelisinin kimliğini tespit etti. Polisler dün akşam saatlerinde şüpheli Vedat M. T.’yi, Giresun’un Espiye ilçesindeki işyerinde yakaladı.
Gözaltına alınan Vedat M.T. ifadesinde, "İnternet ortamında tanıştık. Trabzon’daki evde cinsel ilişkiye girdik. Daha sonra aramızda çıkan tartışma büyüdü. Kendimi kaybettim ve bıçakladım. Kaç kere bıçakladığımı hatırlamıyorum. Pişmanım" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler