YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor-Akhisar Belediyespor Notları

Ömür AVCI/TRABZON, ERKAN ZENGİN SÜRPRİZİ Trabzonspor’da Akhisar Belediyespor maçında Erkan Zengin sürprizi yaşandı. Ara transferde takıma katıldıktan sonra ilk kez forma giydiği Medicana

Ömür AVCI/TRABZON,
ERKAN ZENGİN SÜRPRİZİ
Trabzonspor’da Akhisar Belediyespor maçında Erkan Zengin sürprizi yaşandı. Ara transferde takıma katıldıktan sonra ilk kez forma giydiği Medicana Sivasspor maçında 2 asist yapan ancak daha sonraki maçlarda etkisiz futbolu nedeniyle büyük eleştiriler alan Erkan Zengin, teknik direktör Ersun Yanal tarafından yedek bırakıldı. Forma giydiği 7 lig maçında gol atamayan Erkan Zengin, kart cezası nedeniyle forma giyemediği İstanbul Başakşehir maçı haricinde ilk kez yedek oturmuş oldu. Erkan’ın yerine Özer Hurmacı orta sahanın solunda görev yaptı. Özer ayrıca, Bosingwa’nın yokluğunda da sahaya kaptan olarak çıktı.
TRABZONSPOR’DA 7 EKSİK
Bordo mavili takımda, kart cezalısı Bosingwa, sakatlıkları süren Belkalem, Yatabere, Yusuf Erdoğan, Onur ile hasta olan Waris takımda yer alamadı. Musa Nizam ve takımdan ayrı çalışan Constant da teknik kadro tercihiyle 18 kişilik kadroya alınmadı.
FARKLI KADRO
Trabzonspor, geçen hafta ligde Gaziantepspor'a 2-0 mağlup olduğu karşılaşmanın ilk 11'ine göre 4 farklı oyuncuyla Akhisar Belediyespor maçına çıktı. Cezalı Bosingwa'nın yanı sıra Sefa Yılmaz, Erkan Zengin ve Mustafa Akbaş yedek oturdu. Bu oyuncuların yerine İshak Doğan, Aytaç Kara, Özer Hurmacı ve Deniz Yılmaz ilk 11'de görev yaptı.
TRİBÜNLER BOŞ KALDI
Trabzonspor taraftarları, Akhisar Belediyespor maçına da ilgi göstermedi. Tribünlerde çok büyük boşluklar göze çarparken, maçı yaklaşık 4000 taraftar takip etti.
AKHİSAR BELEDİYESPOR'U 50 TARAFTARI DESTEKLEDİ
Yaklaşık 50 kişilik konuk ekip taraftarı da kendilerine ayrılan tribünden takımlarını destekledi.
HUZUREVİNDE KALANLAR MAÇTA
Trabzonspor yönetim kurulu, Yaşlılar Haftası nedeniyle huzurevinde kalanları Avni Aker Stadı'nda misafir etti.
PLAKET VERİLDİ
Ayrıca Liselerarası Türkiye Futbol Şampiyonası’nda birinci olarak Dünya kupasında Türkiye’yi temsil etmeye hak kazanan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi'ne de maç öncesi plaket verildi.
MAÇ ÖNCESİ SAYGI DURUŞU
Karşılaşma öncesinde Çanakkale 18 Mart deniz zaferinin 100'üncü Yılı nedeniyle şehitler anasına bir dakikalık saygı duruşu yapıldı.
SİTEM PANKARTI
Karşılaşma öncesinde deniz tarafındaki kale arkası tribününde ilginç bir pankart açıldı. "Anlamak için soruyoruz, bize mutluluk yasak mı?" yazılı pankartla taraftarlar yönetim, teknik kadro ve futbolculara sitemlerini iletti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler