YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor-Akhisar Belediyespor Soyunma Odaları

Ömür AVCI/TRABZON, Kontratak takımı olmadıklarının altını çizen Şota Arveladze sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz kontratak takımı değiliz. Top bizde kalsın diye uğraşan bir

Ömür AVCI/TRABZON, Kontratak takımı olmadıklarının altını çizen Şota Arveladze sözlerini şöyle sürdürdü:
"Biz kontratak takımı değiliz. Top bizde kalsın diye uğraşan bir takımız. Top bizde kalınca topu daha çabuk çevirmemiz gerekir. Ama bugün sonuçta 10 kişi topun arkasındaydı Akhisar. Bu tarz maçlarda fazla alan kalmıyor geride. Daha çabuk oynayıp top çevirmemiz lazım. İlk attığımız golde öyleydi. Bunu daha fala yapacağız. 25 kere değil 125 kere yapacağız."
Şota Arveladze, "7 puanla lige başladığınız için mutlu musunuz?" şeklindeki soruyu yanıtlarken de şu ifadeleri kullandı:
"Gördüğüm oyun mutlu ediyorsa beni, futbolcuların oyunu, birbirlerine davranışı, yedeklerin davranışı, oynadığımız stil mutlu ediyorsa beni, mutluyum. Lige başlamadan, sorsaydınız belki, '9 puan çok iyi ama 7 de olabilir' diyecektik. Bugün ceza nedeniyle hiç gelmeyen taraftar geldi. İnşallah birleşip gelecek maçlarda daha heyecanlı atmosfer yaratacaklar."
ARSLAN: 3-2 YENİLSEK KAHROLURDUM
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, tüm Türk milletinin Zafer Bayramını kutladığını, şehitlerimize rahmet dilediğini belirterek başladığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı:
"Güzel bir atmosferde oynandı. Trabzon güzel bir deplasman. Maç öncesi zorlu geçeceğini tahmin ediyorduk. Trabzon iyi takım kurdu. Çok daha iyi yerlere gelecektir. Dik oynayarak galip gelmeyi hayal ettik. Oyunun belli bölümünde bunu tutturduk. Ama yediğimiz ikinci gol profesyonel takımın yememesi gereken bir goldü. Maç öncesi bir puana razıydım. 'Trabzon’dan bir puanla döneceksin' deseler mutlu olurdum. Ama ikinci golden dolayı üzgünüm. Son dakikalarda yediğimiz baskı sonucu üçüncü golü kalemizde görebilirdik. Buradan 3-2 mağlubiyetle dönsek kahrolurdum. Kendi oyuncularımı kutluyorum. Takım olma yolunda büyük mücadele veriyorlar. Canlarını dişlerine takıp oynuyorlar. Bu takıma karşı puan almak önemliydi. Mücadele güzeldi. Elimize gelen galibiyeti kaçırdığımız için üzülüyoruz."

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler