YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor Avrupa Hedefine Tutunmak Için Sahada

Ömür AVCI/TRABZON, Ziraat Türkiye Kupası’ndan elendikten sonra UEFA Avrupa Ligi'ne de Napoli karşısında 2 maçta gol atamadan veda eden Trabzonspor'da, artık

Trabzonspor Avrupa Hedefine Tutunmak Için Sahada

Ömür AVCI/TRABZON, Ziraat Türkiye Kupası’ndan elendikten sonra UEFA Avrupa Ligi'ne de Napoli karşısında 2 maçta gol atamadan veda eden Trabzonspor'da, artık tüm hesaplar ligde ilk 4 sıra içinde yer alarak gelecek yıl Avrupa kupaları vizesi almak için yapılıyor. Son 3 resmi maçından 2 mağlubiyet ve 1 beraberlikle ayrılarak düşüş içine giren bordo mavililer, Kardemir Karabükspor karşısında sahadan galibiyetle ayrılıp yeniden çıkışa geçmek istiyor.
MEDJANİ CEZALI
Trabzonspor'da Kardemir Karabükspor maçında savunmanın önemli isimlerinden Medjani cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Ayrıca sakatlıkları süren Belkalem ve Yatabare'nin de yarın akşamki maçta oynayamayacağı belirtildi. Takımla çalışmalara başlayan Waris'in ise teknik direktör Ersun Yanal tarafından Kardemir Karabükspor kadrosuna alınabileceği bildirildi.
Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda yarın akşam saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Hüseyin Göçek yönetecek. Mustafa Emre Eyisoy ve Kemal Yılmaz'ın yardımcı hakem olarak görev alacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Çağdaş Altay olacak. Mustafa Öğretmenoğlu ve Murat Özcan da ilave yardımcı hakem olarak görev yapacak.
YAŞAR KEMAL İÇİN BAŞSAĞLIĞI
Trabzonspor Kulübü, dün hayata gözlerini yuman Türk edebiyatının büyük ustası Yaşar Kemal için başsağlığı mesajı yayınladı. Kulübün internet sitesinde yayınlanan mesajda, "Edebiyatımızın en büyük değerlerinden Yaşar Kemal'in vefat ettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Cumhuriyetle yaşıt büyük usta Yaşar Kemal'e Yüce Allah'tan rahmet, ailesi, sevenleri ve Türk milletine başsağlığı dileriz" ifadesi kullanıldı.

FOTOĞRAF

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler