YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor, Malatya’Ya Gitti

Tolga SAĞLAM/TRABZON, (DHA)- TRABZONSPOR, Süper Lig’in 9’uncu haftasında deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maç için özel uçakla Malatya’ya gitti. Mehmet

Trabzonspor, Malatya’Ya Gitti

Tolga SAĞLAM/TRABZON, (DHA)- TRABZONSPOR, Süper Lig’in 9’uncu haftasında deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maç için özel uçakla Malatya’ya gitti.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde saat 10.30’da basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan bordo mavililer, saat 14.30’da özel uçakla Malatya’ya hareket etti. Havalimanında taraftarlar futbolcu ve teknik direktör Rıza Çalımbay ile fotoğraf çektirirken, bir taraftar ise Çalımbay’a çiçek verdi.
Trabzonspor’un Malatya kafilesinde Onur, Esteban, Uğurcan, Pereira, Kamil Ahmet, Durica, Uğur, Hubocan, Mas, Abdurrahim, Mustafa, Okay, Onazi, Sosa, Batuhan, Abdülkadir, Yusuf Yazıcı, Olcay, Bero, Bongonda, Castillo, Volkan Şen, Burak, Rodallega, N’doye ve Burak olmak üzere toplam 26 oyuncu yer aldı. Sakatlığı bulunan Kucka Malatya’ya götürülmedi.

Trabzonspor, Malatya’Ya GittiTrabzonspor, Malatya’Ya GittiTrabzonspor, Malatya’Ya Gitti

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler