YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor-Teleset Mobilya Akhisarspor Maçından Notlar

Tolga SAĞLAM / TRABZON, (DHA) YANAL’DAN 2 DEĞİŞİKLİK Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Teleset Mobilya Akhisarspor karşısında ligde son oynanan Beşiktaş maçının

Tolga SAĞLAM / TRABZON, (DHA)
YANAL’DAN 2 DEĞİŞİKLİK
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Teleset Mobilya Akhisarspor karşısında ligde son oynanan Beşiktaş maçının 11’inden farklı olarak 2 değişikliğe gitti. Deneyimli teknik adam sakatlıkları bulunan ve bu nedenle kadroda yer almayan Onazi ile Kucka’nın yerine ilk 11’de Mustafa Akbaş ile Yusuf Yazıcı’ya görev verdi.
BURAK 100’ÜNCÜ MAÇINA ÇIKTI
Teleset Mobilya Akhisarspor karşısında maça ilk 11’de başlayan Trabzonspor’un 32 yaşındaki forvet oyuncusu Burak Yılmaz, bordo mavili forma ile 100’üncü maçına çıktı. Trabzonspor’a ilk olarak 2009-10 sezonunun devre arasında transfer olan ve iki dönemde kulüpte 4’üncü sezonunu geçiren Burak, bu maçtan önce bordo mavili forma ile çıktığı 99 karşılaşmada 65 gol kaydetmişti.
AKHİSARSPOR’UN 11’İNDE 4 ESKİ TRABZONSPORLU
Bu arada Teleset Mobilya Akhisarspor'un ilk 11’inde daha önce Trabzonspor’da forma giyen 4 oyuncu yer aldı. Soner Aydoğdu, Henrique, Mustafa Yumlu ve Caner Osmanpaşa ilk 11'de görev yapan isimler olurken, ayrıca yine bordo mavili takımda daha önce forma giyen Fatih Öztürk ve Kadir Keleş de yedek kulübesinde oturdu. Sakatlığı bulunan Olcan Adın ise 21 kişilik kadroda yer almadı.
MAÇA BEKLENEN İLGİ GÖSTERİLMEDİ
Trabzonsporlu taraftarlar, Teleset Mobilya Akhisarspor karşılaşmasına beklenen ilgiyi göstermedi. Tribünlerde önemli boşluklar oluşurken, maçı izlemeye gelen bordo mavili taraftarlar karşılaşma öncesi futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu. Az sayıda Teleset Mobilya Akhisarsporlu taraftarlar da maçı kendilerine ayrılan tribünden takip etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler