YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor Uğur Demirok'u Osmanlıspor'a Kiraladı

Ömür AVCI/TRABZON, Trabzonspor, daha önce Uğur Demirok'un bonservisi için Osmanlıspor ile 1 milyon liraya anlaşmış ancak bu transfer oyuncunun istememesi nedeniyle

Ömür AVCI/TRABZON, Trabzonspor, daha önce Uğur Demirok'un bonservisi için Osmanlıspor ile 1 milyon liraya anlaşmış ancak bu transfer oyuncunun istememesi nedeniyle gerçekleşmemişti. Devam eden transfer görüşmeleri sonucunda Uğur Demirok'un sezon sonuna kadar Osmanlıspor'a bedelsiz olarak kiralanması konusunda anlaşmaya varıldı.
Trabzonspor'dan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na Geçen sezonun devre arasında Akhisar Belediyespor'dan 1.5 milyon lira bonservis bedeliyle 3.5 yıllığına transfer edilen Uğur Demirok, geçen sezonun ikinci yarısı için Trabzonspor'dan 1.3 milyon lira ve maç başına 17 bin 500 lira almıştı. Uğur'a bu sezon için de 2 milyon 580 bin lira ve maç başına 17 bin 500 lira ödenecekti.
YATABARE DE FRANSA YOLCUSU
Bu arada Trabzonspor'da kadroda düşünülmeyen oyuncular arasında yer alan Mustapha Yatabare'nin de Fransa'nın Montpeiller kulübü ile anlaşmak üzere olduğu belirtildi. Yatabare dün gece transferdeki son detayları görüşmek üzere Fransa'ya gtiti. Bu oyuncu için de kiralama formülünün uygulanacağı belirtildi. Fransa'nın Guingamp kulübünden geçen sezon başında 2.5 milyon euro bonservis bedeliyle alınan Yatabare, bordo mavililerden yıllık 1 milyon euro garanti para ve maç başına 7500 euro alıyordu.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler