YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TRABZONSPOR'A HAVAALANINDA MEŞALELİ KARŞILAMA

Ömür AVCI/TRABZON, 01.30'DA KARŞILADILAR Bordo mavili takımı Trabzon'a getiren uçak, Galatasaray galibiyetinin ardından gece 01.30 sıralarında Trabzon Havalimanı'na indi. Havaalanında Trabzonspor'u bekleyen taraftarar,

TRABZONSPOR'A HAVAALANINDA MEŞALELİ KARŞILAMA

Ömür AVCI/TRABZON, 01.30'DA KARŞILADILAR
Bordo mavili takımı Trabzon'a getiren uçak, Galatasaray galibiyetinin ardından gece 01.30 sıralarında Trabzon Havalimanı'na indi. Havaalanında Trabzonspor'u bekleyen taraftarar, uçağın inişinden sonra gösteriiere başladılar. Havaalanının çıkış kapısında futbolcuları bekleyen taraftarlar, bordo mavili takımı adeta bağırlarına bastılar. Meşaleler yakan taraftarlar, "şampiyon" gösterileriyle Özer, Mehmet Ekici, Bosinga başta olmak üzere futbolcuları karşıladılar. Yanlarında getirdikleri büyük bordo mavili bayrağı da açan taraftarlar, oluşturdukları araç konvoyuyla futbolcuların bindiği otobüse Trabzonspor tesislerine kadar eşlik ettiler.
YANAL: "DAHA İYİ OLACAĞIZ"
Galatasaray karşısında rakibe oranla disiplin, arzu, kazanma isteğinin kendilerinde daha fazla olduğunu belirterek Ersun Yanal, maçı değerlendirirken şunları söyledi:
"Yetenekli ve genç bir takımımız var. Kazanma arzusunu ortaya koydukları için mutluyum. Benim istediğim oyun için biraz daha fazla zaman var. Daha iyi olacağımızı biliyorum. İyi oynamaya devam etmek istiyoruz. Çünkü bunu sağlayacak bir takım var. Bu takımın oynayacağı oyunun şeklini ileriki haftalarda daha da baskın olarak göreceksiniz. Trabzon'daki futbol tutkusunu geri döndürüp yarışın içinde uzun süreli kalmasını sağlayacak bir duruma getirmeliyiz. Şampiyonluk sürecinin içinde olmalıyız."
DURAN TOP ŞİFRESİ
Bu arada Galatasaray karşılaşmasından önce futbolcularıyla toplantı yapan Ersun Yanal, özellikle duran toplara dikkati çekti. Futbolcularına, "Duran toplarda mükemmelsiniz. Zaten 11 gole de böyle ulaştınız. Yine bunu uygulayın" talimatını veren Ersun Yanal, Medjani’nin 2 golünün de duran top organizasyonundan gelmesi üzerine büyük sevinç yaşadı.
MEDJANİ: "ÇALIŞMADIK AMA KONUŞTUK"
Cezayir milli takımı ile Afrika Kupası'na katılacak olan Carl Medjani ise Ersun Yanal ile fazla çalışma fırsatı bulamadıklarını hatırlattı, "Yeni teknik heyetle yeni bir sayfa açıyoruz. Perşembe günü İstanbul’da kampa katıldık ve sadece bir antrenman yapabildik. Ama çok konuştuk ve bize ne istediğini anlattı" dedi.
CONSTANT DİNLENDİRİLECEK
Öte yandan Kevin Constant, Galatasaray maçının son anlarında yaşadığı sakatlıkla korkuttu. Ayak bileğine darbe alan Constant'ın UEFA Kupası'nda perşembe günü oynanacak Metalist Kharkiv maçında riske edilmesinin düşünülmediği öğrenildi.
YEREL GAZETELERDEN ÖVGÜ
Trabzonspor’un 3-0'lık net galibiyete yerel gazeteler, geniş yer verdiler. Neredeyse tüm gazeteler, spor sayfalarının dışında birinci sayfalarını da tamamen Galatasaray müsabakasına ayırdılar.
Son Nokta Gazetesi, "İşte Ordu, işte komutan! Fırtına Ersun Yanal ile Arena’da öyle bir patladı ki... Vahid ile geçen günlere Yanal’ım arkadaş.. Böyle bir zaferi çok özlemiştik. Yanal’ın Fırtınası Galatasaray'ı Arena’da fena patlattı! Cim-Bom Boooom" ifadesiyle maçı okuyucularına aktardı.
Kuzey Ekspres, ''Duyduk duymadık demeyin.. Geliyoruzzzzz.. Trabzonspor, Arena'da Galatasaray'ı yerle bir etti, 'Bizim için sezon yeni başladı' dedi.. Fırtına Arena’yı yaktı'' başlıklarını kullanırken Günebakış, ''Bu Trabzon’a şapka çıkartılır.. Ersun Yanal Fırtına’ya adeta kimlik değiştidi.. Büyüksün Trabzon'um'' ifadeleri kullandı.
"BİR ASLAN MİYAV DEDİ, BÜYÜK KAPLAN KÜKREDİ"
Karadeniz Gazetesi ise, "Alayınıza gider.. Hepiniz bir, biz tek.. Şampiyonluk yolunda bizi hesaba katmayanlara mesajımız net! Bir aslan miyav dedi, Büyük Kaplan kükredi.. Aslan'ı terbiye eden Kaplan, zirve hesapları yapmaya başladı" başlıklarıyla çıktı. Taka'da, "Teşekkürler Ersun Hocam! Trabzonspor camiasının özlemine son verdin, 945 gün sonra bize İstanbul’da bu zaferi yaşattın. Kusursuz zafer. Aslan'ı Arena’da ezdik" başlıklarını attı. "Aslan Avcısı" başlığını kullanan Karadeniz’in Sesi Gazetesi ise, "Diriliş.. Trabzonspor yeni hocası Ersun Yanal ile şaha kalktı" ifadesini kullandı.

FOTOĞRAF

TRABZONSPOR'A HAVAALANINDA MEŞALELİ KARŞILAMATRABZONSPOR'A HAVAALANINDA MEŞALELİ KARŞILAMATRABZONSPOR'A HAVAALANINDA MEŞALELİ KARŞILAMA

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler