YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor'da Constant Için Geçici Formül

Ömür AVCI/TRABZON, AFFEDİLDİ AMA Bordo mavili takımda disiplinsiz davranışları nedeniyle 26 Şubat’taki Napoli maçı sonrasında antrenmanlara ve maç kadrosuna alınmayan Kevin Constant’ın 2

Trabzonspor'da Constant Için Geçici Formül

Ömür AVCI/TRABZON, AFFEDİLDİ AMA
Bordo mavili takımda disiplinsiz davranışları nedeniyle 26 Şubat’taki Napoli maçı sonrasında antrenmanlara ve maç kadrosuna alınmayan Kevin Constant’ın 2 Nisan’da affedildiği açıklandı. Başkan İbrahım Hacıosmanoğlu’nun ısrarları sonucu affedilen Constant, 7 Nisan’da başlayan Galatasaray maçı hazırlıkları için idmana geldi ancak antrenman programını beğenmedi ve tesislerden ayrıldı. Bu şok gelişme üzerine Constant’ın avukatı ve menajeri Trabzon’a çağırıldı, Gineli oyuncunun antrenmanlara çıkmadığına dair noter tespiti yaptırıldı.
ANTRENMANLARA ÇIKACAK
Avukatı ve menajeriyle yapılan görüşmeler sonucunda Constant, yeniden antrenmanlara çıkmayı kabul etti. Ancak bu oyuncuya çok tepkili olduğu bilinen Ersun Yanal, Constant’ı daha önce de açıkladığı gibi antrenmanlara alacağını ancak takımla birlikte çalıştırmayacağını tekrarladı.
Yönetimle oyuncunun temsilcileri arasında yapılan görüşmeler sonucunda Ersun Yanal’ın tüm şartlarını kabul eden Constant, dün akşam saat 19.30’da yapılan basına kapalı antrenmana çıktı. Takım ısınma hareketleri ve taktik çalışma yaparken, düz koşu ve kondisyon antrenmanı gerçekleştiren Constant, son bölümdeki açma-germe hareketlerini ise diğer futbolcularla birlikte gerçekleştirdi.
KONUNUN KAPANMASI İSTENDİ
Constant’ın geri adım atmasında yönetimin avukatı ve menajeriyle yaptığı görüşmenin büyük etkisi olduğu belirtildi. Karşılaşacakları yasal zorunlulukları Gineli oyuncunun önüne koyan Trabzonspor, böylece olayın fazla uzamadan kapanmasını sağladı. Bu arada Ersun Yanal’ın da Constant’ın sezon sonunda mutlaka gönderilmesi yönündeki raporunu yönetime verdiği öğrenildi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler