YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor'da Görüşme Günü

Ömür AVCI/TRABZON, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun çocuğunun doğumu nedeniyle ertelenen görüşmede öncelikli konunun, disiplinsiz davranışları nedeniyle Ersun Yanal tarafından antrenmanlara alınmayan Kevin

Trabzonspor'da Görüşme Günü

Ömür AVCI/TRABZON, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun çocuğunun doğumu nedeniyle ertelenen görüşmede öncelikli konunun, disiplinsiz davranışları nedeniyle Ersun Yanal tarafından antrenmanlara alınmayan Kevin Constant olduğu belirtildi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, sezon sonunda satılmak kaydıyla Constant’ın yeniden takıma dönmesi konusunda Yanal’a ricada bulunacağı vurgulanırken, tecrübeli teknik adamın da bu konuda yumuşama göstereceği ifade edildi. Ayrıca takımın özellikle son Gaziantepspor karşılaşmasındaki etkisiz futbolunun masaya yatırılacağı görüşme sonrasında Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetimle bir araya gelecek. Toplantının ardından da başta Constant konusu olmak üzere diğer konularla ilgili açıklama yapılması bekleniyor.
TEMPO ARTTI
Trabzonspor, hafta sonunda sahasında oynayacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını bu sabah saat 11.00’de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde ilk 20 dakikası basına açık olarak gerçekleştirilen antrenmana, sakatlıkları süren Bosingwa, Belkalem, Yatabare, Yusuf, Onur ve hasta olan Waris katılmadı. Düz koşu ve istasyon çalışmasıyla başlayan antrenman daha sonra yarı sahada çift kale maçla devam etti. Trabzonspor hazırlıklarını bu akşam 18.00’de yapacağı antrenmanla sürdürecek.
SAKAT OYUNCULARLA İLGİLİ AÇIKLAMA
Trabzonspor’dan sakat oyuncuların son durumlarıyla ilgili açıklama yapıldı. Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, "Gaziantepspor maçında sağ kalçasına darbe alan Jose Bosingwa’ya ön tanı olarak yumuşak doku kontüzyonu Bu arada bordo mavililerin genç kalecisi Uğurcan Çakır, U19 Milli Takımı’nın 23-28 Mart tarihleri arasında Kuşadası’nda gerçekleştireceği hazırlık kampına davet edildi.

FOTOĞRAF

Trabzonspor'da Görüşme GünüTrabzonspor'da Görüşme GünüTrabzonspor'da Görüşme Günü

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler