YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor'da Visca Girişimi

Tolga SAĞLAM / TRABZON, (DHA)- TRABZONSOR'un Medipol  Başakşehirin sağ kanat oyuncusu Edin Visca'yı kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürdüğü bildirildi. Yeni sezon için Kamil Ahmet Çörekçi

Trabzonspor'da Visca Girişimi

Tolga SAĞLAM / TRABZON, (DHA)- TRABZONSOR'un Medipol Başakşehirin sağ kanat oyuncusu Edin Visca'yı kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürdüğü bildirildi.
Yeni sezon için Kamil Ahmet Çörekçi ve Theo Bongonda ile anlaşarak transfer sezonunu açan bordo mavili kulüp, geçtiğimiz sezon Medipol Başakşehir’de başarılı bir performans ortaya koyan sağ kanat oyuncusu Visca’ya yöneldi. Teknik direktör Ersun Yanal’ın da 27 yaşındaki Visca'nın transfer edilmesihni istediği belirtildi.
YUSUF ERDOĞAN'LA TAKAS FORMÜLÜ
Trabzonspor’dan ayrılma isteği bulunan Yusuf Erdoğan’ı da takasta kullanmayı planlayabileceği öğrenildi. Bordo mavili kulübün Visca'nın transferi için Medipol Başakşehir Kulübü'ne ayrıca bir miktar da ödeme yapmayı gözden çıkardığı bildirildi. Bu arkada bordo mavililerin 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Visca’yı kadrosuna katmak için Medipol Başakşehir'i ikna çabalarına devam ettiği kaydedildi.
Takımından ayrılmak istediği ifade edilen Visca, geride kalan sezonda Medipol Başakşehir’de 43 maçta görev aldı, 10 gol, 10 asistlik performans sergiledi.
PERSONEL MAAŞLARI KISMEN ÖDENDİ
Maddi yönde zor bir süreçten geçen Trabzonspor’da uzun süredir maaşlarını alamayan personele kısmi ödeme yapıldı. Son olarak Mart ayında maaş alan personele, yaklaşık 3 aylık sürenin ardından 19 Haziran’da Nisan ayı dönemine ait ödemenin gerçekleştirildiği belirtildi. Bordo mavili yönetimin futbolcuların ödemelerini ise düzenli olarak gerçekleştirdiği ve sezon başında söz verildiği gibi bu noktada bir sorun olmadığı kaydedildi.
KULÜP DOKTORU İÇİN KARAR GELECEK HAFTA
Trabzonspor’da 2015 yılından beri kulüp doktorluğu görevini yürüten Ufuk Şentürk’ün istifa etmesinin ardından bordo mavililer yeni sezon için yeni bir görevlendirme yapacak. Bu konuda teknik direktör Yanal’ın da fikrinin alınacağı, gelecek hafta yapılacak toplantının ardından kulüp doktoru konusunda son kararın verileceği bildirildi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler