YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor'un Genel Kurulu Kavgayla Başladı

Ömür AVCI/Osman ŞİŞKO/TRABZON, 19 Mayıs Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul öncesinde sabahın erken saatlerinden itibaren üyeler salonun önünde toplanmaya başladı.

Trabzonspor'un Genel Kurulu Kavgayla Başladı

Ömür AVCI/Osman ŞİŞKO/TRABZON, 19 Mayıs Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul öncesinde sabahın erken saatlerinden itibaren üyeler salonun önünde toplanmaya başladı. Giriş kartlarını alan üyeler, üst araması yapılmasının ardından salona girebildi. Kapıda ayrıca X-Ray cihazlarıyla da güvenlik önlemleri artırıldı. Trabzonspor Genel Kurulu, muhalefetin özellikle yönetimi ibra etmemek üzere örgütlenmesiyle önceki yıllara göre yüksek bir katılımla gerçekleştirildi. Genel kurulun daha önce açıklandığı gibi saat 10.00’da başlamaması üzerine bir grup üye alkışlayarak durumu protesto etti. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun salona girmesiyle kongre saat 11.00’de başladı.
DİVAN SEÇİMİNDE KAVGA
Yönetimin Kongre Divan Başkanlığı'na Sabri Sadıkları'ı, muhalefet kanadının ise Ali Sürmen'i göstermesinin ardından oylama yapıldı. Sabri Sadıkları'ın kongre divan başkanlığına seçildiğinin açıklanmasının ardından tribünlerin büyük bölümü oy sayımının sağlıklı yapılmadığını ileri sürerek durumu protesto etti. Bir çok üye tribünden spor salonuna inerek divan başkanlığının bulunduğu kürsüye yürümek istedi. Sahneye çıkan bazı üyeler özel güvenlik görevlileri tarafından sahneden indirilirken, bu sırada yumruklu kavga yaşandı.
Kavganın ardından çevik kuvvet ekipleri salona girdi ve sahnenin önünde önlem aldı. Kongre Divan Başkanı Sabri Sadıklar, oturumu sürdürmek istese de, "Divan dışarı" tezahüratları üzerine durumu değerlendirmek üzere kongreye ara verdi.

FOTOĞRAF

Trabzonspor'un Genel Kurulu Kavgayla BaşladıTrabzonspor'un Genel Kurulu Kavgayla BaşladıTrabzonspor'un Genel Kurulu Kavgayla Başladı

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler