YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yerel Seçimlere Doğru

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon halkına bundan sonra da en iyi hizmeti sunmaya devam edeceklerini bildirdi.

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon halkına bundan sonra da en iyi hizmeti sunmaya devam edeceklerini bildirdi. Gümrükçüoğlu, Mahalli İdareler Seçimleri öncesi Düzköy ilçesini ziyaret ederek, vatandaşla bir araya geldi. Düzköy Belediye Başkanı Salih Bakal ile köy muhtarlarının da eşlik ettiği ziyarette konuşan Gümrükçüoğlu, vatandaşların hayat standartlarını geliştirmeye devam edeceklerini belirtti. Vatandaşların istekleri dışında hiçbir adım atılmayacağını ifade eden Gümrükçüoğlu, "Trabzon Belediyesi olarak her zaman ilçelerimizin, beldelerimizin, köylerimizin yanında olduk. Bundan sonra da aynı anlayışla büyükşehirde de hizmetlerimizi Trabzon'un en ücra köşesine götürmeye devam edeceğiz" dedi. Gümrükçüoğlu, Trabzon halkına bundan sonra da en iyi hizmeti sunmaya devam edeceklerini vurgulayarak, "Size vermiş olduğumuz desteklerle hizmetkarınız olduğumuzu ifade ediyoruz. Biz hiçbir vatandaşımızı ötekileştirmeden herkese eşit hizmet götürmeye gayret ediyoruz. Bundan sonra da sizlerle birlikte bu millete hizmetkarlık yapmaya talibiz" diye konuştu. Bakal ise her noktada eksikleri tamamlayarak vatandaşa layık olduğu hizmeti sunacaklarını işaret ederek, "Bu bizim namus borcumuzdur. 5 yıldır muhtarlarımızla ve belde belediye başkanlarımızla koordineli olarak çalışarak eksiklerimizi, yapılması gerekenleri çok iyi tespit ettik. Bundan sonraki dönemde de bu tespitlerimizin çözümü konusunda çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler