YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yerel Seçimlere Doğru

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ortahisar Belediye Başkan adayı Osman Abanoz, "29 yıllık belediyecilik tecrübemi Ortahisar halkına sunmak benim için onur olacaktır" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Ortahisar Belediye Başkan adayı Osman Abanoz, "29 yıllık belediyecilik tecrübemi Ortahisar halkına sunmak benim için onur olacaktır" dedi. Abanoz, seçim çalışmaları kapsamında, Trabzon Valiliği, Defterdarlık ve Trabzon Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünü ziyaret ederek, hayırlı işler temennisinde bulundu. Mahalli İdareler Seçimlerine kısa bir süre kaldığını belirten Abanoz, "Kentteki tüm sivil toplum kuruluşları ve kurumlarla görüşüyorum. Trabzon halkı bize çok büyük teveccüh göstermekte. Bizler de bunun karşılığını vermek için daha çok çalışmaya devam etmekteyiz" diye konuştu. Abanoz, 29 yıllık belediyecilik tecrübesini Ortahisar halkına sunmanın kendisi için onur olacağını vurgulayarak, şunları kaydetti: "Daha güzel, zengin ve tüm kurumlarla empati yaparak, fark yaratacak adımlarımız ve birlikteliğimiz ile Ortahisar halkı hayat bulacaktır. Sevgi, saygı ve işbirliği içinde görev ve sorumluluk anlayışıyla Ortahisar'a hizmet etmek benim için onur olacaktır. Her fırsatta söylediğim gibi bu kentte nefes alan herkes yeni yönetimimizde söz sahibi olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler