YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumhurbaşkanı Seçimi

TUNCELİ (AA) - Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Boztuğ, cumhurbaşkanı seçimiyle milli iradenin tecelli ettiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Seçimi

TUNCELİ - Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Boztuğ, cumhurbaşkanı seçimiyle milli iradenin tecelli ettiğini söyledi. Boztuğ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, cumhurbaşkanı seçiminin ülkeye hayırlı olmasını dileyerek, "Demokraside milli irade tecelli etti. Bunu saygıyla karşılıyoruz" diye konuştu. Boztuğ, şöyle devam etti: "2002 yılından itibaren iş başına gelen hükümetlerimizin ülkemizde ekonomi, hukuk, demokrasi ve insan haklarını çok üst standartlara çıkardıklarını görüyoruz. Milli gelirlerimizin 2 bin dolarlardan 12 bin dolarlara çıktığını görüyoruz. Ülkemizin problemli kesimlerindeki yurttaşlarımızın problemlerinin çözüldüğünü, örneğin dindar yurttaşların problemlerinin çözüldüğünü, Kürt yurttaşlarımızın problemleri için bir çözüm sürecine girildiğini görüyoruz. Umarız yakın zamanda hükümetimizin yapacağı çalışmalarla bir diğer problemleri olan Alevi kardeşlerimizin de problemlerine çözüm üretildiği zaman, ülkemizde büyük bir Türk, Kürt, Alevi uzlaşmasıyla geleceğimizi birlikte şekillendirmenin daha mümkün olacağını düşünüyorum." Boztuğ, "Tunceli Üniversitesi Rektörü olarak seçim sonuçlarını büyük bir saygı, hoşgörü, beğeniyle karşıladığımı ifade etmek istiyorum" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler