YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pkk'nın Tehdit Bildirisine Savcılık Soruşturması

Ferit DEMİR/TUNCELİ, Kasım ayı içerisinde Tunceli kent merkezinde PKK adına dağıtılan bildiride, avcılar, ava çıkmamaları için tehdit edildi. PKK'lılar yeni

Ferit DEMİR/TUNCELİ, Kasım ayı içerisinde Tunceli kent merkezinde PKK adına dağıtılan bildiride, avcılar, ava çıkmamaları için tehdit edildi. PKK'lılar yeni bir bildiri dağıtarak, ava gittiklerini öne sürdükleri kişilerin isimlerine yer verip tehdit savurdu.
SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI
Tunceli genelinde PKK tarafından dağıtılan ve avcılara yönelik tehditlerin bulunduğu 2 ayrı bildirinin dağıtımından sonra Tunceli Cumhuriyet Savcılığı, emniyet ve jandarma birimlerine talimat vererek, bildiriyi kimlerin dağıttığını tespit edilmesini istedi.
Jandarma ve polis, PKK bildirisinde adres ve isimleri verilerek tehdit edilen kişilere ulaşarak, koruma isteyip istemediklerini sordu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler