YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tunceli’de kan donduran olay

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde son günlerde yaşanan olay insanı dehşete düşürüyor.

Tunceli’de kan donduran olay

(ÖZEL HABER) - Tunceli’nin Çemişgezek İlçesi’nde uyuşturucu ticareti yapmak suçundan çok sayıda kaydı bulunan Y.A. ve T.A.'nın, T.Y.'yi dövüp eşi Y.Y. ile 8 ay boyunca ilişkiye girdiği iddia edildi. Kadını uyuşturucuya alıştıran şüphelilerin, olayın duyulmamamsı için T.Y.'yi muşta ile dövüp tehdit ettikleri, üzerine kredi çektikleri öne sürüldü. T.Y.'nin yediği dayağın ardından ortaya çıkan olay sonrası, ilçe halkının şüphelilerden Y.A.'yı döverek hastanelik ettiği belirtildi.

Çemişgezek İlçesi'nde uyuşturucu ticareti yapmak suçundan emniyette çok sayıda kaydı bulunan Y.A. ve T.A., Çukur Mahallesi'nde yaşayan T.Y'nin sık sık evine gidip gelmeye başladı. Bir süre sonra T.A. ve Y.A., Kaymakamlık'ta görev yapan T.Y'yi dövüp eşi Y'Y ile ilişkiye girdi. T.Y'yi tehdit eden şüpheliden T.A., bugünden sonra aileyle aynı evde yaşamaya başladı.

TALİHSİZ KADIN UYUŞTURUCU BATAĞINA SÜRÜKLENDİ
T.A. ile Y.A., 8 ay boyunca ilişkiye girdikleri kadını uyuşturucuya alıştırdı. T.Y.'nin parasını gasp eden zanlılar, zorla boş senet imzalatıp üzerine 8 bin liralık kredi çekti. İki şüpheli, bu duruma isyan eden, şikayette bulunmak için emniyete gitmeye kalkışan T.Y'yi merdivenden atıp muştayla dövdü.

İLÇE HALKI HASTANELİK ETTİ
Ailenin hayatını cehenneme çeviren olay, şüpheliler tarafından dövülen T.Y.'nin evden dışarı çıkmasıyla ortaya çıktı. Yüzündeki yara bereyi fark eden ilçe halkı, durumu öğrenince Y.A.'yı dövüp hastanelik etti.

KADININ İFADESİ ÜZERİNE SERBEST BIRAKILDI
Olay sonrası T.Y.'nin şikayeti üzerine T.A. gözaltına alındı. T.Y.'nin eşinin ifadesine başvuran güvenlik güçleri, Y.Y.'nin T.A. ile isteyerek birlikte olduğunu söylemesi üzerine serbest bırakıldı.

ÇOCUĞUNUN GÖZÜ ÖNÜNDE İLİŞKİ
Olayın şokunu üzerinden atamayan T.Y.'nin polise verdiği ifadesinde Y.A. ve T.A.’nın kendisini dövüp çocuğunun gözü önünde eşiyle ilişkiye girdiğini söylediği belirtildi. Olayın duyulmaması için tehdit edildiğini ifade eden T.Y., yetkililerden konuyla ilgilenmelerini istedi.

"SUÇLULAR CEZASINI ÇEKECEK"
Çemişgezek Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız, duyduğu üzüntüyü belirterek, bu olayın her ne pahasına olursa olsun açığa kavuşturulacağını, suçluların cezasını çekeceğini söyledi. Y.Y.'nin böyle bir ifadeyi baskı ve tehdit altında verdiğini düşündüğünü ifade eden Yıldız, soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

Olayın duyulmasının ardından Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner'in de gerekenin yapılması için ilgili kurum ve kuruluşlara talimat verdiği bildirildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler