YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tunceli'de kız çocuğuna istismar iddiası ilçeyi karıştırdı

Tunceli'de 4 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunulduğu iddiası vatandaşların tepkisine sebep oldu.

Tunceli'de kız çocuğuna istismar iddiası ilçeyi karıştırdı

Tunceli'de 4 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunulduğu iddiası vatandaşların tepkisine sebep oldu.

İddialara göre, Mazgirt ilçesinde evli ve iki çocuk babası H. T., akrabası olan 4 yaşındaki bir kız çocuğuna geçtiğimiz Cuma günü cinsel istismarda bulundu. Kız çocuğunun olayı ailesine anlatması sonucu zanlı ilçeden ayrılarak Bursa'ya gitti. Ailenin şikayeti üzerine Bursa'da yakalanarak gözaltına alınan zanlı, Mazgirt ilçesinde adliyeye çıkarıldı.

Zanlının adliyeye getirildiğini öğrenen ilçe sakinleri adliye önünde toplanarak protesto gösterisi düzenledi.Cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen H.T.'nin kendilerine verilmesini isteyen ve adliye binasına girmek isteyen grupla, polis arasında zaman zaman gergin anlar yaşandı.

Mazgirt Cumhuriyet Savcılığı tarafından ifadesi alınan zanlı, sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanırken, adliye önünde toplanan kalabalık ilçenin ileri gelenlerinin araya girmesiyle dağıldı.Toplanan kalabalığa hitaben bir konuşma yapan BDP İlçe Başkanı Mustafa Sezgin olayın takipçisi olacaklarını söyledi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler