YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tunceli'de Minibüs Hattı Ihalesi

TUNCELİ (AA) - Tunceli Belediyesi, Aktuluk Mahallesi ile çarşı merkezi arasında yolcu taşımacılığı yapacak minibüs hattının ihalesini yaptı.

Tunceli Belediyesi, Aktuluk Mahallesi ile çarşı merkezi arasında yolcu taşımacılığı yapacak minibüs hattının ihalesini yaptı. Tunceli Belediyesi toplantı salonundaki ihaye, 52 kişi katıldı. En yüksek teklifi veren 46 kişi, Aktuluk Mahallesi ile çarşı merkezi arasındaki hattın ihalesini aldı. Bu hat, aynı zamanda Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi ile kent merkezi arasındaki güzergah olarak biliniyor. Belediye Eş Başkanı Mehmet Ali Bul, 5 yıl geçerli ihale süresinin kendilerine ve kente hayırlı olmasını diledi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler