YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

15'inci Intihar Girişimini Psikolog Ve Polis Engelledi

Yavuz KUŞDEMİR/ UŞAK, Olay, Uşak-İzmir Karayolu'nda hizmet veren özel bir hastanenin 10 katında dün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Bursa'da

15'inci Intihar Girişimini Psikolog Ve Polis Engelledi

Yavuz KUŞDEMİR/ UŞAK, Olay, Uşak-İzmir Karayolu'nda hizmet veren özel bir hastanenin 10 katında dün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Bursa'da kanser tedavisi gören eşinin masraflarını karşılayamadığı öne süren Mehmet H., 10 katlı hastane binasının çatı katına çıktı.
Psikolojik sorunu olduğu öne sürülen Mehmet H.'nin hastanenin çatısına çıkarak intihar etmek istediğini öğrenen polis ve Uşak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri hastane önünde önlem aldı.
İtfaiye ekipleri daha önce de farklı illerde 14 kez intihar girişiminde bulunduğu belirlenen Mehmet H.'nin atlama olasılığına karşı hava yastığı açtı. Hastanede görevli psikologun ve polislerin iknası ile binadan indirilen Mehmet H. hastanede gözetim altına alındı. H.'nin Bursa'da kanser tedavisi gören eşinin tedavisi ve ilaç masraflarını karşılayamadığını öne sürerek intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. Emniyet güçleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

15'inci Intihar Girişimini Psikolog Ve Polis Engelledi15'inci Intihar Girişimini Psikolog Ve Polis Engelledi

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler