YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşmeli Öğrenciler Bilgileriyle 20 Madalya Kazandı

Kula, Selendi ve Eşme'den 600 öğrencinin katıldığı 4. ve 5. sınıflar arasında yapılan bilgi yarışmasında Eşmeli öğrenciler 20 madalya kazandı.

Kula, Selendi ve Eşme'den 600 öğrencinin katıldığı 4. ve 5. sınıflar arasında yapılan bilgi yarışmasında Eşmeli öğrenciler 20 madalya kazandı.

Kula'da bir kolejde gerçekleştirilen yarışmada, Eşme'yi temsil eden Ağabey, Galip Çetin, Karaahmetli, Kayapınar, Sıtkı Çetin, Şehitalibey, Üçeylül, Yeşilkavak İlk ve Ortaokullarının öğrencileri başarılara imza attı.

Eşme'den 96 öğrencinin katıldığı yarışmada, 20 öğrenci altın, gümüş ve bronz madalya kazandı.

Eşme İlçe Mili Eğitim Müdürü Erhan Ertem, yarışma sonunda yaptığı konuşmada, "Yarışmaya katılan tüm öğrencileri canı gönülden tebrik ediyorum" dedi.

Ertem, bu tip yarışmalar sayesinde öğrencilerin kendilerini deneme fırsatı bulduklarını ifade ederek, "Yarışmalar sayesinde ilçemizde okuyan öğrencilerimizin bilgi seviyesini ölçmüş oluyoruz ve aldığımız sonuçlar doğrultusunda eksiklerimizi gidererek eğitim çıtasını yükseltmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Muhabir: Ahmet Kılıç

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler