YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Muratbey Uşak'ta Tayfun Imzaladı

UŞAK, (DHA)- SPOR Toto Basketbol Ligi takımlarından Muratbey Uşak, transferde anlaştığı ilk isim olan Demir İnşaat Büyükçekmece'den guard Tayfun Erülkü

Muratbey Uşak'ta Tayfun Imzaladı

UŞAK, (DHA)- SPOR Toto Basketbol Ligi takımlarından Muratbey Uşak, transferde anlaştığı ilk isim olan Demir İnşaat Büyükçekmece'den guard Tayfun Erülkü ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Anadolu Efes altyapısında yetişip, değişik yaş gruplarında 180 kez milli formayı giyen 23 yaşında ve 1.92 metre boyundaki basketbolcu için düzenlenen imza törenine Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve kulübün yönetimini üstlenen belediye şirketlerinden UTAŞ'ın Başkanı Ali Rıza Çümen de katıldı.
Genç oyuncuya başarı dileyen Başkan Cahan, "Daha önce de belirttiğimiz üzere Uşak basketbolunda yeni bir sayfa açılıyor. Başarılarımızı bir kademe daha yukarı taşımak istiyoruz. Uşak'ın basketbol şehri olarak anılması bizleri memnun ediyor. Bu anlamda takıma emek veren tüm yöneticilerimize, oyuncularımıza ve çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi. Cahan, potada şimdiye kadar yakalanan başarıyı daha ileri seviyelere taşımak için çalışacaklarını dile getirdi.

FOTOĞRAF

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler