YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ramazan Eğlenceleri Dolu Dolu Başladı

Uşak Belediyesi’nin her Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği Ramazan şenlikleri bu yılda coşku ile başladı.Uşak'ta...

Ramazan Eğlenceleri Dolu Dolu Başladı

Uşak Belediyesi’nin her Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği Ramazan şenlikleri bu yılda coşku ile başladı.

Uşak'ta her hafta yapılacak olan etkinliklerin ilki Akse Çamlığı Piknik ve Mesire Alanı’nda gerçekleşti. Eğlenceye Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Kozak’ın yanı sıra vatandaşlar katıldı. Eğlencelerde Hacivat ve Karagöz gösterilerinden sema gösterilerine kadar birçok farklı kültürümüzde bulunan etkinlik vatandaşlar tarafından beğeni ile izlendi.

Etkinliklere güzel bir başlangıç yaptıklarını kaydeden Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Kozak eski Ramazan bayramları tadında eğlenceler ile vatandaşlara soluk aldırdıklarını belirtti. Etkinliklerin geçmişin de hatırlanması adına önemli bir misyon üstlendiğini vurgulayan Kozak, "Ramazan eğlencelerimize başlarken eskiden bugüne gelen gelenek görenek ve kültürü de izleyenlere yaşatmak istedik. Günden güne teknolojiye yenik düşen bu zamanda, mübarek ayların tadında yaşanmasını arzuladık” dedi.

Etkinliğin ilk günündeki ilginin de kendilerini mutlu ettiğinin altını çizen kozak, yaptıkları faaliyetin güzelliğini bir kez daha gördüklerine dikkat çekti. Bundan sonraki etkinliklerin de tüm güzelliği ile Uşak halkına sunulacağına işaret eden Kozak, "Ramazan boyunca aynı şekilde güzelliklerimize devam edeceğiz. Vatandaşlarımız uzun oruçların ardından eğlencelerimiz ile nefes alacak. Ayrıca yeni nesilde etkinliklerimize katılarak geçmişini geleceğe taşımada aktif rol oynayacak” ifadesini kullandı.

Etkinliğin ilk gününde vatandaşların ilgisinin kendilerini mutlu ettiğini vurgulayan Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Kozak, "Bu yılda mübarek aylara ulaşmanın mutluğunu yaşamaktayız. Vatandaşlarımız bu ayın hazzı ile ibadetlerini yerine getirmektedir. Bizde belediye olarak bu güzel aylarda vatandaşlarımıza katkı sağlamak istedik. Eski Ramazan aylarının tadını her yıl olduğu gibi bu yıl da yaşatmak için çalışmalarımızı yaptık. Bu yıl da büyük parklarımızda gerçekleştireceğimiz etkinliklerin ilkini gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Akse Çamlığı Piknik ve Mesire Alanı’nda gerçekleşen etkinliğimize vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdiler. Bizde etkinliğimizde bizim kültürümüzde yer alan ne varsa ekledik. Eğlencelere katılan vatandaşlarımız hem günün stresini attılar; hem de etkinliğimizden haz duyarak ayrıldılar. Bunun yanında yeni nesil de geçmişini ve kültürünü tanıma imkanına kavuşmuş oldu. Etkinliklerimizin bundan sonraki kısmında da aynı güzellikle devam edeceğiz” dedi.

Ramazan Eğlenceleri Dolu Dolu BaşladıRamazan Eğlenceleri Dolu Dolu Başladı

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler