YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

UDAŞ yatırım ağını büyütüyor

Uşak Doğalgaz Dağıtım Anonim Şirketi (UDAŞ) 2011 yılı ve 2012 yılına dair yol haritasını belirledi.

UDAŞ yatırım ağını büyütüyor

Uşak Doğalgaz Dağıtım Anonim Şirketi (UDAŞ) 2011 yılı ve 2012 yılına dair yol haritasını belirledi. Uşak’ta 354 kilometre hat döşeyerek 25 milyon dolarlık yatırım yapan UDAŞ, yılsonuna kadar hat döşeyeceği mahalleri de belirledi.

Ahmet Doğu’dan boşalan UDAŞ Genel Müdürlüğü görevine getirilen Emre Onur, Ağaoğlu Otel’de basın mensuplarıyla tanışma kahvaltısında bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada şirketin yapısını değiştireceklerini ve abonelik konusunda daha yaygın bir çalışma yapacaklarının sinyalini veren Onur, Uşak Makine Mühendisleri Odası ve Fransız bir banka ile anlaşma yaptıklarını aylık cüzi bir miktar ile vatandaşların evlerine iç tesisat döşettirebileceklerini bildirdi. Onur konuşmasında şunları söyledi: Uşak’ta 30 bin 500 abonemiz var. Uşak’ta doğalgaz kullanım oranını yüzde 80’lerde, bu yıl yapılacak yatırımla kullanım oranını yüzde 93 seviyesine yükselteceğiz. 354 kilometre hat döşeyerek 25 milyon dolarlık yatırım yaptık. 2011 yılı içinde de Mehmet Akif Ersoy, Atatürk Mahallelerinde Sarayaltı ve Elmalıdere Mahallelerinde 28 kilometre yeni hat döşeyerek yaklaşık 3 milyon dolar daha yatırım yapacağız. Uşak’ta en çok doğalgaz kullanan mahalleler Atatürk ve Cumhuriyet Mahalleleridir. Ancak şehrin çeşitli bölgelerinden bizlere yoğun bir şekilde doğalgaz talebi geliyor. Bu mahallelerin başında da Işık Mahallesi gelmektedir” dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler