YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Uşak Belediye Başkanı Erdoğan: Sağlıklı Bir Nesil Için Uğraşıyoruz

Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, şehirde spor sahaları yapımında rekorlar kırdıklarını, yeni spor alanları için...

Uşak Belediye Başkanı Erdoğan: Sağlıklı Bir Nesil Için Uğraşıyoruz

Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, şehirde spor sahaları yapımında rekorlar kırdıklarını, yeni spor alanları için de çalışmalarının sürdüğünü kaydetti. Sağlıklı bir nesil için spor alanları oluşturulması gerektiğine dikkat çeken Erdoğan, farklı sporları düşünerek planlama yaptıklarını söyledi: “İlimizde her türlü sporun gelişmesini ve spor sever bir kent olmasını arzu ediyoruz. Yalnızca popüler sporların değil, farklı dalların da gelişmesi en büyük arzumuzdur.”

Uşak halkının son yıllarda yapılan sahalarla şanslı bir konuma geldiğini belirten Başkan Erdoğan, “Son birkaç yıl içinde 25 basketbol, üç tenis ve üç futbol sahası yaptık. Yüzme havuzları ve motor sporları için bir alan da yakın zamanda hizmete girecek. Atlı Spor ve Rehabilitasyon Merkezi’nde de bu sporumuz gelişiyor." dedi. Sporu seven gençlerin şehrin geleceğine olumlu etki edeceğini vurgulayan Erdoğan, “Kentimizin sürekli gelişmesi ve daha yaşanabilir hale gelmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Farklı alanlarda gelişmeler kaydeden kentimizde spor bakımında da önemli ilerlemelerin olmasını ön plana koyduk. Bu nedenle sporu seven gençler olması için sahaların olması gerektiğini düşündük. Sahaları yaparken de sadece futbol değil, başka spor dallarının da olmasını istedik. Amatör spor kulüplerine de desteğimiz devam etmektedir.” şeklinde konuştu.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler