YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Uşak Sportif - Bc Enisey: 69-84

Yavuz KUŞDEMİR/UŞAK, Salon: Uşak Üniversitesi HAKEMLER: Zoran Sutulovic UŞAK SPORTİF: Warren BC ENİSEY: Cooper 1. PERİYOT: 18-30 İLK YARI: 30-42 3.PERİYOT: 48-59 TÜRKİYE Basketbol

Uşak Sportif - Bc Enisey: 69-84

Yavuz KUŞDEMİR/UŞAK, Salon: Uşak Üniversitesi
HAKEMLER: Zoran Sutulovic UŞAK SPORTİF: Warren BC ENİSEY: Cooper 1. PERİYOT: 18-30
İLK YARI: 30-42
3.PERİYOT: 48-59
TÜRKİYE Basketbol Ligi'nde son haftalarda aldığı mağlubiyetlerin ardından lider Fenerbahçe Ülker galibiyeti ile yüzü gülen, Eurochallenge Cup'ta 2. sırada bulunan Uşak Sportif, 3 galibiyetle lider BC Enisey'i kendi evinde konuk etti. Kırmızı siyahlı ekip, Uşak Üniversitesi Spor Salonu'nda saat 19.00'da başlayan ve 2'nci tur yolunda avantaj yakalamayı hedeflediği karşılaşmada, Uşak Sportif lider BC Enisey'e 69-84 mağlup oldu. Karşılaşmanın ilk periyodu BC Enisey'in 30-18 üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci periyoda etkili oyununu sürdüren BC Enisey soyunma odasına 42-30 önde gitti. Üçüncü periyodu da 59-48 önde tamamlayan BC Enisey, son periyotta farkı açan konuk ekip karşılaşmayı 69-84 kazandı. Uşak Sportif'te Warren 16, Felis 13 ve Zupan'ın 12 sayısı galibiyete yetmezken, BC Enisey'de Kikanovic'in 19, White'nin 16 sayısı takımı galibiyete taşıdı.
Tarihinde ilk kez Avrupa arenasında boy gösteren Uşak Sportif, Eurochallenge Cup H Grubu'ndaki beşinci maçında lider BC Enisey'e 69-84 mağlup oldu. Maçın sıralama açısından çok fazla bir önemi olmadığını ifade eden Uşak Sportif Baş Antrenörü Ozan Bulkaz, "Bu karşılaşmada tüm oyuncularımıza şans verdik. Bizim Litvanya'da oynayacağımız maçın galibi sonuç ne olursa olsun turu çıkacak kulübü belirliyor. Oynadığımız oyundan ve takımın saha içinde sergilediği davranıştan memnun değilim. Hafta sonu iyi oynadığımız Fenerbahçe maçının üstüne takımın bu kadar kötü performans göstermesi pek hoş değil. Onun için oyuncularımla oturup konuşarak Beşiktaş ve Litvanya maçına en iyi şekilde hazırlanarak kaldığımız yerden devam edeceğiz. Litvanya maçını kazandığımız takdirde tur atlayacağız" dedi.
BC Enisey Stevan Karadzic ise, çok güzel bir oyun sergilediklerini ifade ederek şöyle konuştu:
"Takım oyuncularımın savunma başta olmak üzere maç boyunca gösterdiği performansından çok memnunum. Oyun planımız Uşak'ın hücumlarını durdurmak onlara hiç ribaund vermemekti. Uşak hafta sonu Fenerbahçe ile çok önemli bir maç yaparak harika bir galibiyet kazandı. Uşak'ın tüm enerjisini o maça verdiğini biliyorduk. Uşak yüzde yüz bu maça hazırlanmış olsaydı sonuç daha farklı olurdu. Ama biz daha fit durumdaydık ve onların bu durumundan faydalandık. Bu grubu lider bitirdik. Umuyorum ki önümüzdeki hafta Litvanya maçını kazanarak bizle birlikte bu gruptan 2. tura geçen taraf olacaklardır. Uşak'ta harika bir taraftar vardı. Bende daha önce Türkiye'ye birkaç defa geldim. Taraftarların ne kadar fantastik olduklarını gördüm."
FOTOĞRAF

Uşak Sportif - Bc Enisey: 69-84Uşak Sportif - Bc Enisey: 69-84Uşak Sportif - Bc Enisey: 69-84

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler