YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Uşak Sportif Alkışlarla

Yavuz KUŞDEMİR/UŞAK, Avrupa’daki ilk yıllarında birinci turu geçip, ikinci turda da son ana kadar mücadele ettiklerini ifade eden antrenör Ozan Bulkaz,

Yavuz KUŞDEMİR/UŞAK, Avrupa’daki ilk yıllarında birinci turu geçip, ikinci turda da son ana kadar mücadele ettiklerini ifade eden antrenör Ozan Bulkaz, "Avrupa Kupası bizim için çok önemliydi. Uşak'ın adını daha da yukarılara taşımak istedik. Eurochallenge Cup bir başlangıçtı. Önümüzdeki yıl daha yukarıları hedefliyoruz" dedi.
Artık lige döneceklerini belirten genç çalıştırıcı, "Önümüzde zorlu bir etap var. İyileşen Fells Banvit maçında aramıza dönecek. Kalan haftalarda maksimum galibiyeti alarak üst üste ikinci kez play off oynamak istiyoruz" diye konuştu.
Le Mans’ın Türk antrenörü Erman Kunter ise Uşaklılar'ı takımlarına sahip çıkmaya çağırdı, "Muratbey Uşak Sportif, yeni bir takım olmasına rağmen 2 yıllık süreçte Avrupa sahnesine çıktı. 2'nci turda sahalarında ilk kez bize yenildiler. Bu takım desteği hak ediyor" ifadesini kullandı.
Muratbey Uşak Sportif, Avrupa arenasında bu sezon oynadığı toplam 12 maçta 5 galibiyet, 7 yenilgi elde etti. İlk turu 3 galibiyet, 3 mağlubiyetle geçen Ege temsilcisi ikinci tura ise 2 galibiyet, 4 mağlubiyetle veda etti. İlk Avrupa tecrübesinde 875 sayı atan Uşak Sportif, toplam 963 sayı yedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler