YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Uşak Sportif'ten Karara Isyan

Yavuz KUŞDEMİR / UŞAK, Geçmiş 2 sezonda olduğu gibi yine Uşak Üniversitesi Spor Salonu'nu kullanmak istediklerini, ancak üniversite idaresinin buna

Yavuz KUŞDEMİR / UŞAK, Geçmiş 2 sezonda olduğu gibi yine Uşak Üniversitesi Spor Salonu'nu kullanmak istediklerini, ancak üniversite idaresinin buna izin vermediğini söyleyen Kulüp Menajeri Fatihhan Erdoğan, "Türkiye'de sadece 9 kentte oynanan Basketbol Süper Ligi'nin değeri ve önemi, ne yazık ki bazı çevrelerce anlaşılmamıştır" dedi.
Kulüp olarak tek isteklerinin üniversiteye ait salonda haftada 2 antrenman yapıp lig maçlarını oynamak olduğunu tekrarlayan Erdoğan, "Ne yazık ki çeşitli bahaneler üretilerek bu isteğimiz engellenmiştir" diye konuştu.
İki yıl önce yapılan performans analizi sonucu çürük raporu verilen Atatürk Spor Salonu'nun, bu süreçte yapılan güçlendirme ve yenileme çalışmaları sonucu maç oynanacak duruma geldiği açıklanırken, geçen hafta Uşak Sportif'in ligdeki üçüncü sezonunda bu salonu kullanacağı duyurulmuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler