YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Uşak'ta Eğitime Kar Tatili

Yavuz KUŞDEMİR/UŞAK, Uşak-Afyonkarahisar karayolunun Banaz ile Dumlupınar Rampası ile Uşak-Denizli karayolunun bazı kesimlerinde yoğun kar yağışı nedeniyle trafikte aksamalar meydana

Uşak'ta Eğitime Kar Tatili

Yavuz KUŞDEMİR/UŞAK, Uşak-Afyonkarahisar karayolunun Banaz ile Dumlupınar Rampası ile Uşak-Denizli karayolunun bazı kesimlerinde yoğun kar yağışı nedeniyle trafikte aksamalar meydana geldi. Şehir merkezinde belediye, İzmir, Afyonkarahisar ve Denizli karayollarında karayolları ekipleri, köy yollarında da İl Özel İdaresi Köylere Hizmet Götürme Birliği ekipleri tuzlama çalışması başlattı.
Meteorolojiden yapılan açıklamanın ardından, Uşak ve ilçelerinde tüm okullar kar ve soğuk hava nedeniyle Valilik kararı ile bir günlüğüne tatil edilirken,birçok vatandaş Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde toplanarak kar hasreti giderdi. Vatandaşlar cep telefonları ile özçekim yaparken, çocuklar da karın tadını çıkardı. Yarın öğleye kadar etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle yetkililer, sürücülerin zincirsiz yola çıkmamaları konusunda uyarıda bulundu. İl Sağlık Müdürlüğü'ne ait iki paletli ambulansın da her türlü olumsuzluğa karşı hazır bekletildiği öğrenildi.
Kar yağışı nedeniyle, Uşak-Afyonkarahisar karayolunun Banaz ile Dumlupınar rampası, Uşak-Denizli karayolunun 15,18 ve 24. Kilometreleri, Uşak-İzmir karayolunun Huzurpark ile Uşak Üniversitesi arasında ki rampalarda trafikte yer yer sıkıntı yaşandığı, ekiplerin tuzlama çalışmasını aralıksız sürdürdüğü belirtildi.
FOTOĞRAF

Uşak'ta Eğitime Kar TatiliUşak'ta Eğitime Kar TatiliUşak'ta Eğitime Kar Tatili

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler