YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Uşak'ta Özkan Yalım Birinci

Yavuz KUŞDEMİR / UŞAK, CHP'nin Uşak'ta yaptığı ön seçimde, merkez ilçede kurulan 7 sandıkta 3 bin 450 üye, Banaz, Eşme,

Uşak'ta Özkan Yalım Birinci

Yavuz KUŞDEMİR / UŞAK, CHP'nin Uşak'ta yaptığı ön seçimde, merkez ilçede kurulan 7 sandıkta 3 bin 450 üye, Banaz, Eşme, Sivaslı, Karahallı ve Ulubey ilçelerinde kurulan birer sandıkta ise 3 bin 150 üye oylarını kullandı. 10 aday adayının katıldığı seçim sonucunda 3 bin 315 oy alan Özkan Yalım birinci sırada yer aldı. Yalım'ı, 2 bin 83 oy alan İsmet Akın ve 2 bin 50 oy alan Mustafa Aydın izledi. Mevcut milletvekili Dilek Akagün Yılmaz ise 1670 oy alarak sıralamanın dışında kaldı.
Seçimin sonuçlanmasının ardından Özkan Yalım, İsmet Akın, mevcut milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, partilileri selamladı. Sandıktan üçüncü çıkan Mustafa Aydın, seçim bölgesinde bulunmadığından kutlama programına katılmadı. CHP Uşak İl Başkanı Ferit Celal Güray, ön seçim sonucunda belirlenen 3 milletvekili adayına başarı diledi. Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, "Biz CHP'liyiz. Partimiz iktidar olana kadar mücadelemize devam edeceğiz. İlk 3'e giren arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Her zaman onların yanında olacağım. Uşak'tan 3 milletvekili çıkarmak için çaba göstereceğime söz veriyorum" dedi.
CHP Uşak birinci sıra milletvekili adayı Özkan Yalım, "Biz sadece kendi içimizdeki minik yarışmayı bitirdik. Bu seçimde birinci de olsam 10'uncu da olsam ne söz verdimse hepsinin arkasındaydım. Bundan sonra Uşak'a hizmet için yolumuza devam edeceğiz" dedi.
CHP ikinci sıra milletvekili adayı İsmet Akında aile içindeki bayrak yarışının tamamlandığını vurgulayıp, "Bundan sonra asıl kavganın AKP hükümeti ile o zihniyetle mücadeleyi en iyi şekilde yapmak" diye konuştu.

FOTOĞRAF

Uşak'ta Özkan Yalım Birinci

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler