YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Uşak'ta Spor Salonunda Meydan Savaşı

Yavuz KUŞDEMİR / UŞAK, Uşak'ı bölge birinciliğinde temsil edecek sporcuları belirlemek amacıyla Muay Thai İl Temsilciliği tarafından düzenlenen seçmelere 45

Uşak'ta Spor Salonunda Meydan Savaşı

Yavuz KUŞDEMİR / UŞAK, Uşak'ı bölge birinciliğinde temsil edecek sporcuları belirlemek amacıyla Muay Thai İl Temsilciliği tarafından düzenlenen seçmelere 45 erkek ve 10 bayan sporcu katıldı. Çökelez Spor Kulübü ile Şampiyon Spor Kulübü arasındaki müsabakada gerginlik yaşandı. Çökelez Spor Kulübü antrenörleri iddiaya göre hakemlere küfredince ortalık bir anda karıştı.
Şampiyon Spor Kulübü'nun antrenörleri de küfüre tepki gösterince 2 kulübün teknik adamları tekme-tokat birbirine girdi. Salonda yaşanan kavgaya sporcular ve tribündeki seyirciler de karışınca, adeta meydan savaşı yaşandı. Tarafların sopa ve sandalyelerle birbirlerine acımasızca saldırdığı olayın büyümesi üzerine salona çok sayıda polis sevk edildi.
Polis kavga eden grupları güçlükle ayırırken olay sırasında yumruk ve tekme darbeleriyle yaralanan 3 kişi ambulansla hastaneye götürüldü. Olaylara karışanlar, daha sonra polis tarafından gözaltına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken müsabakaların devam ettiği salona giriş ve çıkışlar yasakladı.

Uşak'ta Spor Salonunda Meydan SavaşıUşak'ta Spor Salonunda Meydan SavaşıUşak'ta Spor Salonunda Meydan Savaşı

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler