YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AK Parti il teşkilatı, 'Recep, Tayyip, Erdoğan' kardeşleri ziyaret etti

AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, Kadın Kolları Başkanı Nahide Hakan, bir ay önce...

AK Parti il teşkilatı, 'Recep, Tayyip, Erdoğan' kardeşleri ziyaret etti

AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, Kadın Kolları Başkanı Nahide Hakan, bir ay önce dünyaya gelen, 'Recep, Tayyip, Erdoğan' adı verilen üçüzleri ziyaret etti. İl Başkanı Abdullah Aras, ailenin ve üçüz kardeşlerinin masraflarını karşılayacağını söyledi.

Kent merkezine bağlı Kevenli Köyü'ne giden İl Başkanı Abdullah Aras, Başkan Yardımcısı Gürgün Bulut ve Kadın Kolları Başkanı Nahide Hakan, bir ay önce dünyaya gelen üçüz bebeklerine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın adını veren Abdülhamit ve Kudret Gülser çiftini, evlerinde ziyaret etti.
Burada gazetecilere kısa bir açıklama yapan Aras, kendilerini en fazla duygulandıran şeyin, genel başkan ve başbakanımızın isminin bu üç bebeğe verilmiş olması olduğunu belirtti. Aras, ''Bilindiği gibi bu bölgede bir örf ve adetimiz var. Bölgede isim yapmış olan kahramanlar, ad bırakmış olan önderler, akil insanların isimleri sürekli yeni doğmuş çocuklara isimleri bırakılıyor. Bu anlamda Genel Başkanımız ve Başbakanımız hakikaten Türkiye ve Orta Doğu'da bırakmış olduğu lider vasfından dolayı sadece Türkiye Van'da bu isimler bırakılmıyor. Orta Doğu'da Gazze'deki insanlar kendi çocuklarına 'Recep, Tayyip, Erdoğan' adını bırakmaktadırlar. Biz bugün Van'ımızda Kevenli Köyümüzde böyle bir coşkuyu, böyle bir sevgiyi bu aile ile yaşamanın gurur ve sevincini yaşamaktayız.'' dedi.
Aras, üçüzlerin sağlıklı bir yaşam sürmeleri için AK Parti İl Başkanlığı olarak maddi, manevi, ailenin sıkıntılarının çözümü noktasında her türlü desteği sağlayacaklarını belirtti. Aras ve beraberindekiler, aile ile bir süre sohbet ettikten sonra getirdiği giyim paketlerini dağıttı.
AK Parti heyetinin, kendilerini ziyaret etmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren 62 yaşındaki baba Abdülhamit Gülser, ''Sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan'ın genel başkanı olduğu partinin il başkanı bizi ziyaret etti, onlara çok teşekkür ederim.'' diye konuştu.
Üçüzleri bir süre seven Aras ve beraberindekiler, bebeklere yanlarında getirdikleri değişik hediyelerin yanı sıra, birer adet çeyrek altın hediye etti. Maddi durumu iyi olmayan Gülser ailesinin ve bebeklerin ihtiyaçlarının da AK Parti İl Başkanlığı tarafından karşılanılacağı ifade edildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler