YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ak Parti Milletvekillerinden Yyü’ye Ziyaret

AK Parti Van Milletvekilleri Mustafa Bilici ile Fatih Çiftçi, Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof....

Ak Parti Milletvekillerinden Yyü’ye Ziyaret

AK Parti Van Milletvekilleri Mustafa Bilici ile Fatih Çiftçi, Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal’ı makamında ziyaret ederek üniversitede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Depremin hemen ardından hızla toparlanan YYÜ’yü ziyaret eden AK Parti Van Milletvekilleri Mustafa Bilici ve Fatih Çiftçi, 650 yataklı YYÜ Prof. Dr. Dursun Odabaş Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giderek Başhekim Prof. Dr. Hakan Çankaya’dan bilgi aldı. Prof. Çankaya ile hastaneyi gezerek hastalara geçmiş olsun dileklerini ileten Bilici ve Çiftçi daha sonra rektörlük binasına geçti. Burada YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal’ı makamında ziyaret eden Van Milletvekilleri Mustafa Bilici ve Fatih Çiftçi üniversitede devam eden inşaatlar ve güçlendirme çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Rektör Prof. Dr. Peyami Battal kendisini ziyaret eden Bilici ve Çiftçi’ye üniversiteye verdikleri destek dolayısıyla teşekkür etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler