YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Araçlarının Üzerinde Sabahladılar

ÖZKAN BİLGİN - Van Gölü sahiline park ettikleri minibüslerin üzerinde uyuyan 2 sürücünün görüntüsü, yoldan geçenlerin ilgisini çekti.

ÖZKAN BİLGİN - Van Gölü sahiline park ettikleri minibüslerin üzerinde uyuyan 2 sürücünün görüntüsü, yoldan geçenlerin ilgisini çekti. Minibüsleriyle farklı şehirlere malzeme taşıyan 2 sürücü, otelde kalmak ya da akşam saatlerinde yolculuk yapmak yerine, geceyi Van Gölü'nün Edremit sahiline park ettikleri araçlarında geçirmeyi tercih etti. Malzeme yüklü minibüslerde yer olmadığı için araçların üstüne çıkan sürücüler, yanlarındaki battaniyelerini üzerilerine öterterek göl kıyısında sabahladı. Sabahın ilk ışıklarıyla yoldan geçen ve sürücülerin araçların üzerinde uyuduğunu gören vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. İlk kez böyle bir durumla karşılaştıklarını belirten bazı vatandaşlar, "Sürücüler, şehir merkezinde otele para ödemek yerine Van Gölü kıyısında martı sesleriyle güne başlamayı tercih etmiş. Hava da çok soğuk olmadığı için hayatlarının en güzel gecesini geçirmişlerdir" dediler.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler