YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bahçesaray Yoluna Çığ Düştü: 3 Kişilik Sağlık Ekibi Mahsur Kaldı(3)

EKİPLER YOLDA MAHSUR KALDI Van-Bahçesaray karayoluna çığ düşmesi sonucu mahsur kalan 3 sağlık personeli Bahçesaray tarafından gelen ekipler tarafından kurtarılarak

Bahçesaray Yoluna Çığ Düştü: 3 Kişilik Sağlık Ekibi Mahsur Kaldı(3)

EKİPLER YOLDA MAHSUR KALDI
Van-Bahçesaray karayoluna çığ düşmesi sonucu mahsur kalan 3 sağlık personeli Bahçesaray tarafından gelen ekipler tarafından kurtarılarak ilçeye götürüldü. Sağlık durumları iyi olan personel, Bahçesaray Devlet Hastanesi'nde kontrolden geçirildi.
Bu arada kurtarma için Van'dan çıkan sağlık ekipleri, AFAD ve bir iş makinesi yoğun kar yağışı ve tipi yüzünden çığın düştüğü bölgeye ulaşamadı. Kara saplanan bir ambulans iş makinesi tarafından güçlükle kurtarıldı. Ekipler, görüş mesafesinin 1 metreye kadar düştüğü Karabet Geçidi'nden geri dönmek zorunda kaldı.
Karayolları ekipleri elverişsiz hava şartları ve çığ tehlikesi nedeniyle kar temizleme çalışmalarına ara verdi.

Bahçesaray Yoluna Çığ Düştü: 3 Kişilik Sağlık Ekibi Mahsur Kaldı(3)Bahçesaray Yoluna Çığ Düştü: 3 Kişilik Sağlık Ekibi Mahsur Kaldı(3)Bahçesaray Yoluna Çığ Düştü: 3 Kişilik Sağlık Ekibi Mahsur Kaldı(3)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler