YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başkale'de Sel Maddi Hasara Neden Oldu

- VAN'ın Başkale İlçesi'nde etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. Sel nedeniyle maddi hasar oluşurken, Başkale Belediyesi ve kaymakamlık ekipleri

Başkale'de Sel Maddi Hasara Neden Oldu

- VAN'ın Başkale İlçesi'nde etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. Sel nedeniyle maddi hasar oluşurken, Başkale Belediyesi ve kaymakamlık ekipleri sel bölgesine giderek, hasar gören yollarda temizlik ve onarım çalışması yapıp, evleri su basan vatandaşlara yardım götürdü.
Başkale İlçesi'nde dün etkili olan ve bir saat süren sağanak yağış sele neden oldu. İlçe merkezine 30 kilometre uzaklıkta bulunan Ilıcak Mahallesi'nde sel nedeniyle maddi hasar meydana geldi. Birçok evi su basarken yollarda da hasar meydana geldi. Başkale Belediyesi ekipleri ve Kaymakamlığa bağlı Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ekipleri, Ilıcak Mahallesi'ne giderek selden zarar gören vatandaşların evlerinde inceleme yaparak gıda malzemesi dağıttı. Belediye ekipleri hasar gören yollarda da çalışma başlattı.
Selden zarar gören Hamit Gürcin mağdur olduklarını belirterek, "Her şey biranda oldu. Yağmur sonrası selden dolayı evimizi su bastı. Çok perişan olduk. Bize yardıma gelen belediye ve kaymakamlık ekiplerine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Başkale'de Sel Maddi Hasara Neden OlduBaşkale'de Sel Maddi Hasara Neden OlduBaşkale'de Sel Maddi Hasara Neden Oldu

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler