YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumhurbaşkanlığı Seçimine Doğru

 AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftçi, cumhurbaşkanlığı seçiminin, yeni Türkiye vizyonu açısından dönüm noktası olacağını belirtti.

AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftçi, cumhurbaşkanlığı seçiminin, yeni Türkiye vizyonu açısından dönüm noktası olacağını belirtti. Çiftçi, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti'nin 12 yıllık geçmişinin yeniliklerle dolu olduğunu ve yeni Türkiye'de ilk kez cumhurbaşkanını halkın seçeceğini bildirdi. AK Parti döneminde vesayetçi anlayışın yıkıldığını kaydeden Çiftçi, açıklamasında şunlara yer verdi: "İdeolojisini sandığın üzerinde görmeyen bir demokratik anlayışla toplumsal talepleri merkeze alan, toplumun desteğiyle 12 yıldır Türkiye'yi 2023 hedeflerine taşıyan AK Parti iktidarı, bürokratik algıları yıkmıştır. Milletimiz birleşmiş güçlere 10 Ağustos'ta gerekli cevabı verecektir. Artık ülkemiz insanı dayatmalarla neler yapılmak istendiğini çok iyi biliyor. Türkiye'nin gelişen, değişen ve müreffeh yarınlara doğru ilerleyen sosyolojisi karşısında, cumhurbaşkanlığı seçimleri siyasi bir kriz olmaktan da çıkacaktır. Halkın seçtiği bir cumhurbaşkanı, siyasi erkte önemli değişimleri zorlayacak. Cumhurbaşkanı adayımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın söylemiyle, 'Halkın seçtiği bir cumhurbaşkanı ile halkın seçtiği bir Başbakan Türkiye'yi her alanda uçuracaktır'. Milli irade ve milli güç, cumhurbaşkanı adayımız Başbakan Erdoğan'ı, ülkemizin 12. cumhurbaşkanı yapacaktır." AK Parti'nin millet ile halkı birleştirerek, halkı siyasete kattığını bildiren Çiftçi, partinin, halkın istediği yönde siyaset yaptığı için başarılı olduğunu bildirdi. Çİftçi açıklamasında, "Şimdiye kadar AK Parti hizmet yaptı. Muhalefet de bekleneni yaptı. 12 yıldır milletine hizmet eden başbakanımız yine sizlerin iradesiyle cumhurbaşkanı olacak. Cumhurbaşkanı olarak yetkili ve etkili olması için yasal değişikliler yapılacak. Sayın Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı görevi ile Türkiye bugünden sonra da kurulan tüm tuzakları, halkın birlik ve beraberlik içinde kenetlenmesi sayesinde bozarak, kutlu yoluna devam edecektir" ifadelerini kullandı. Van halkını, yarın saat 15.00'de yapılacak cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingine davet eden Çiftçi, vatandaşları bu tarihi ana tanıklık etmek üzere Beşyol Meydanı'na beklediklerini belirtti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler