YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kick Boks Türkiye Şampiyonu Ödüllendirildi

Erciş Şoförler Cemiyeti Başkanı Hüsamettin Çelik, Kick Boks Yıldızlar Türkiye Şampiyonu olan milli sporcu Kubilay Tarhan ve antrenörü Sinan Ağlar ödüllendirdi.

Kick Boks Türkiye Şampiyonu Ödüllendirildi

Erciş Şoförler Cemiyeti Başkanı Hüsamettin Çelik, Kick Boks Yıldızlar Türkiye Şampiyonu olan milli sporcu Kubilay Tarhan ve antrenörü Sinan Ağlar ödüllendirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti gile getiren Çelik, Ordu'da düzenlenen şampiyonada 42 kiloda yarışan Ercişli Kubilay Tarhan'ın, Türkiye şampiyonu olduğunu belirtti. Tarhan'ın, Van ve Erciş ilçesinin gurur kaynağı olduğunu ifade eden Çelik, şöyle konuştu: "Sporcu kardeşimizin, birinci olması gurur verici. Elde ettiği bu başarıları daha ileri götürerek, uluslararası yarışmalarda da madalya almasının istiyoruz. Sporcumuza herkesin sahip çıkmasını istiyoruz. Son dönemde ülkemizde ve dolayısıyla bölgemizde alkol ve madde bağımlılığı gençlere kadar indi. Sporcularımızın başarıları gençlere örnek olmalı ve onlara emsal teşkil etmeli. Böyle bir sporcu yetiştirdiği için antrenörümüz Ağlar'a da teşekkür ediyorum. Ağlar gibi hocalara ve gençlere herkesin destek olmasını bekliyoruz. Bu haber bizi gururlandırdı. Sporcumuza başarılarının devamını diliyorum." Antrenör Ağlar ise Tarhan'ın Van adına yarıştığı şampiyonadan altın madalyayla döndüğünü belirterek, sporcuyu İlçe Kaymakamlığı, Erciş Belediyesi, sivil toplum kuruluşları ve Şoförler Cemiyeti Başkanı Hüsamettin Çelik'in ödüllendirdiğini ifade etti. Sporcuyu destekleyenlere teşekkür eden Ağlar, "Son dönemde okullarımıza ve sokağa kadar inen bonzai uyuşturucu çocuklarımızın hayatını tehdit etmekte. Bunlara önlem olarak çocukları ve gençleri sporla tanıştırmak gerekiyor. Gençleri zararlı maddelerden korumak için Erciş Gençlik Spor Kulübü olarak destek bekliyoruz" diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler