YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Muradiye'deki Kütüphane Binası Güçlendiriliyor

Muradiye ilçesinde 24 yıl önce yapılan ve kütüphanesi binası, 2011 yılında yaşanan Van depreminin ardından aldığı hasarlar nedeniyle güçlendiriliyor.

Muradiye ilçesinde 24 yıl önce yapılan ve kütüphanesi binası, 2011 yılında yaşanan Van depreminin ardından aldığı hasarlar nedeniyle güçlendiriliyor. Güçlendirme çalışmalarının hızlanması ve sağlıklı olması için bina inşaatında incelemelerde bulunan ilçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu, çalışmalar hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Taş ve Kütüphane Müdürü İsmail Yavrutürk'ten bilgi aldı. Tanrıkulu, binanın daha kullanışlı ve sağlıklı olması için yüklenici firma yetkilileri ile görüş alış verişinde bulundu. Kütüphanenin kısa sürede bitirileceğini belirten Tanrıkulu, şöyle konuştu: "İlçemizde hizmet veren kütüphane, sabah 08.00 akşam 23.00 esasına göre çalışmakta. Kışın soğuktan, yazın sıcaktan etkilenmeden, evlerinde ders çalışma ortamı bulamayan öğrencilerimize hizmetin en güzelini sunmaktayız. Çocuklara ve vatandaşlara bilgisayar, internet hizmeti sunulacak. Çocuklarımızın bilgiye erişirken, evlerindeki olumsuz fiziki ortamdan ve internet kafelerden kurtulacak. Modern bir ortamda kendilerini geliştirme imkanına kavuşacak."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler