YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

MÜSİAD'dan Vanlı Öğrencilere 23 Nisan Süprizi

 Müstakil Sanayici ve İş Adamaları Derneğinin (MÜSİAD) Tekirdağ Şubesi, Vanlı öğrencilere giyim ve kırtasiye yardımı yaptı.

Müstakil Sanayici ve İş Adamaları Derneğinin Tekirdağ Şubesi, Vanlı öğrencilere giyim ve kırtasiye yardımı yaptı. Giyim ve kırtasiye malzemelerinden oluşan yardımlar, Vali Mithat Bey İlköğretim Okulunda öğrencilere dağıtıldı. Öğretmenler tarafından ayrıştırılan kıyafetler, öğrencilere tek tek giydirildi. Kampanyaya öncülük eden okul öğretmenlerinden İsmail Tuncil, MÜSİAD Tekirdağ Şubesi ile irtibata geçerek öğrencilerinin yardım ihtiyacı olduğunu bildirdi. Konuya duyarsız kalmayan MÜSİAD yetkilileri, öğrencilere 23 Nisan Bayramı hediyesi olarak giyim ve kırtasiye malzemesi gönderdi. Okul Müdürü Selim Çelebi, öğretmen Tuncil başta olmak üzere yardımı okullarına ulaştıran herkese duyarlı davranışlarından ötürü teşekkür etti. Yardımın öğrencilere dağıtıldığını kaydeden Çelebi, "23 Nisan öncesi öğrencilerin yüzünü güldürdükleri için MÜSİAD Tekirdağ Şubesi yönetici ve personeline de ayrıca çok teşekkür ediyorum" dedi. Tuncil ise "İsteğimizi kırmayıp, 150 öğrencinin ihtiyacını karşılayabilecek yardım malzemesini okulumuza gönderen MÜSİAD yetkililerine ne kadar teşekkür etsem azdır" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler