YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Van Gölü Spor Merkezim Projesi"

 Erciş Kaymakamlığı tarafından SODES kapsamında hazırlanan "Van Gölü Spor Merkezim Projesi" kapsamında ilçede su sporları merkezi açıldı.

Erciş Kaymakamlığı tarafından SODES kapsamında hazırlanan "Van Gölü Spor Merkezim Projesi" kapsamında ilçede su sporları merkezi açıldı. Proje kapsamında, Erciş Sahil Yolu'nda hizmete giren su sporları merkezini ziyaret eden Kaymakam Barboros Baran, merkezde kano, yelkenli, dragon ve kürek gibi su sporlarının yapılmaya başlandığını ifade etti. Ayrıca, yine proje kapsamında Deliçay ve Zilan Çayı üzerinde ilkbahar ile sonbahar mevsimlerinde rafting yapılabileceğini belirten Baran, merkezin 265 bin lira ödenekle kurulduğunu söyledi. Baran, ilçede özellikle su sporları yapılabilecek potansiyeldeki alanların değerlendirilmesi ve vatandaşların bu alanları en etkin şekilde kullanabilmesi amacıyla 2013 yılında kaymakamlık olarak SODES kapsamında proje hazırladıklarına değinerek, şöyle konuştu: "Projemizin kabul edilmesiyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüz bünyesinde su sporları merkezini hayata geçirdik. Ücretsiz olarak hizmet verecek merkezimize kayıt yaptırmak için vatandaşlarımızın ilçe müdürlüğüne başvurması gerekmektedir. İlçemize farklı bir soluk getireceğine inandığım bu hizmetin vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler